Facebook Pixel Ο Σισέ, ο Καπιτάνο και η ...Καπιτάνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-07-07 19:33:00

Ο Σισέ, ο Καπιτάνο και η ...Καπιτάνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σισέ, ο Καπιτάνο και η ...Καπιτάνα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή το σύνθημα που έβγαλαν ήδη οι οπαδοί της Λάτσιο για τον Τζιμπρίλ Σισέ και την Ίλαρι Μπλάζι, σύζυγο του αρχηγού της "μισητής" Ρόμα, Φρανσέσκο Τότι, ο sportdog σας παρουσιάζει την κυρία του "Καπιτάνο".

Η Ίλαρι Μπλάζι είναι 30 ετών, γεννημένη στις 28 Απριλίου του 1981 στη Ρώμη. Έγινε γνωστή στο ιταλικό κοινό ως χορεύτρια σε τηλεοπτικά σόου, ενώ πλέον εργάζεται ως μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια. Πάντως, την καριέρα της την ξεκίνησε ως ηθοποιός, στα παιδικά της χρόνια! Μάλιστα, σε ηλικία μόλις τριών ετών βρέθηκε στα τηλεοπτικά πλατό, πρωταγωνιστώντας σε παιδικά προγράμματα!

Γρήγορα, στα πέντε της(!), εμφανίστηκε και στο σινεμά, με την ταινία "David and David", ενώ ακολούθησαν συμμετοχές σε αρκετές ακόμα κινηματογραφικές παραγωγές ("Da grande", "Vizio di vivere", "Fiori di zucca", "La dolce casa degli orrori" κ.α.).

Η καριέρα της στην τηλεόραση ξεκίνησε από την εκπομπή "Passaparola", ενώ οι πρώτες της δουλειές στη RAI ήταν τα προγράμματα ήταν τα σόου "Top of the pops", "CD live" και "Che tempo che fa". Το 2006 ήταν συμπαρουσιάστρια στο ετήσιο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, ενώ από το 2007 μέχρι και πρόσφατα εργαζόταν στο "Italia 1's". Είναι μια από τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες διαφημίσεων στην Ιταλία και ουσιαστικά ήταν αυτή που τράβηξε το σύζυγό της σε αυτό το χώρο, καθώς ήταν το κεντρικό πρόσωπο σε διαφημίσεις εταιρίας κινητής τηλεφωνίας τα τελευταία χρόνια.

Με τον Φρανσέσκο παντρεύτηκε στις 19 Ιουνίου του 2005. Μαζί του έχει αποκτήσει ήδη δύο παιδιά. Τον 5χρονο Κριστιάν, γεννημένο στις 6 Νοεμβρίου του 2005 και την 3χρονη Σανέλ, η οποία είδε το φως στις 13 Μαϊου του 2007.

Η Ίλαρι κατάγεται από οικογένεια οπαδών της Λάτσιο. Έχει δύο αδελφές, τη μεγαλύτερη Σίλβια και τη μικρότερη Μέλορι, οι οποίες έχουν διαρκείας στη μισητή αντίπαλο της Ρόμα, της οποίας ηγείται ο σύζυγός της. "Ο πατέρας μου είναι οπαδός της Λάτσιο, το ίδιο και οι αδερφές μου. Εγώ δεν ασχολιόμουν καθόλου με το ποδόσφαιρο πριν γνωρίσω τον Φραντσέσκο. Στα ντέρμπι Ρόμα - Λάτσιο πηγαίνω στο Ολίμπικο με τις αδερφές μου που υποστηρίζουν τη Λάτσιο. Γι΄ αυτό δεν παίρνω μαζί μου κασκόλ της Ρόμα. Αν δεν ήμουν η σύζυγος του Τότι, δεν θα πήγαινα καν στο γήπεδο".

Φυσικά, τα ιταλικά σκανδαλοθηρικά έντυπα δεν χάνουν την ευκαιρία να τη ρωτούν ...τα πάντα για την προσωπική της ζωή, μέχρι και κάθε πότε κάνει σεξ με τον σύζυγό της! Η Ίλαρι, μάλιστα, απαντά χωρίς ενδοιασμούς: "Δεν ξέρω αν ...φυλάει τα πόδια του ή το κάνει για να μη χάσει τις δυνάμεις του, πάντως παραμονή των αγώνων αποσύρεται με την ομάδα, οπότε για να κάνω έρωτα μαζί του θα έπρεπε να σκαρφαλώσω συρματοπλέγματα ή να σκάψω τούνελ. Και δεν είμαι ούτε ακροβάτης ούτε μυστικός πράκτορας"!

Σχετικά με το πρώτο τους ραντεβού, χρονολογείται στο μακρινό 2002, όταν ο Τότι της έδωσε μια πρόσκληση για να πάει στο "Ολίμπικο" να δει το ντέρμπι Λάτσιο - Ρόμα. Η Ρόμα κέρδισε 5-1, ο Τότι έβαλε το 5ο γκολ, σήκωσε τη φανέλα του και έδειξε ένα μπλουζάκι το οποίο έγραφε "είσαι μοναδική". Η Ίλαρι θυμάται σχετικά: "Ήταν αφιερωμένο σε μένα, που ήμουν στο στάδιο επειδή ο ίδιος με είχε προσκαλέσει. Την επόμενη ημέρα βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού και από τότε είμαστε ζευγάρι". Αίσθηση είχε προκάλεσε και μια δήλωση περί της γοητείας που της ασκεί ο σύντροφός της, ο οποίος κερδίζει ακόμα και σε σύγκριση με τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό, Μπραντ Πιτ: "Καλός είναι ο Μπρατ Πιτ, αλλά εγώ προτιμώ τον Φρανσέσκο. Είναι αυτό που πάντα έψαχνα στη ζωή μου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags