Facebook Pixel Θα τον τρελάνει τον Ντρπιτς! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-07-08 21:38:00

Θα τον τρελάνει τον Ντρπιτς! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θα τον τρελάνει τον Ντρπιτς! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ημίγυμνη στο κρεβάτι, παρουσία τριών αντρών παρουσίασε το νέο της βιβλίο η Νίβες Τσέλσιους, σύζυγος του Ντίνο Ντρπιτς, που την περασμένη σεζόν πέρασε από την ΑΕΚ. Παράλληλα, έκανε και μία σέξι φωτογράφιση για να μας δείξει τα συγγραφικά… προσόντα της. 

Μπορεί στην ΑΕΚ να μην θέλουν να κράτησουν τον Ντίνο Ντρίπιτς στην ομάδα, εμείς όμως δεν τον ξεχνάμε και τον στηρίζουμε. Βασικά την γυναίκα του δεν ξεχνάμε, Νίβες Τσέλσιους, η οποία είχε κάποιες πρωτότυπες και… προκλητικές ιδέες για να «λανσάρει» το νέο της βιβλίο «Στο κρεβάτι με τον Κριστιάνο»…

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν, γίνεται ένας μικρός… χαμός στην Σερβία με την όμορφη Νίβες, καθώς όπως γράφουν «επέστρεψε»! Τι εννοούν λέγοντας επέστρεψε; Ότι έκανε ξανά, μετά από πολύ καιρό, σέξι φωτογράφηση και ότι βγήκε… μισόγυμνη στην τηλεόραση για να διαφημίσει το νέο της βιβλίο.

Το πρώην μοντέλο του Playboy και νυν τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό, Klik, φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω, ενώ έκανε και ένα… παρτάκι στην παρουσία του βιβλίου της, το οποίο θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους της. Όσοι πήγαν, δεν έχασαν. Βλέπετε (τελευταίο βίντεο) η Νίβες τους υποδέχθηκε με λίγα ρούχα στο κρεβάτι και με ένα σέξι live βιντεοκλίπ του τραγουδιού Goal.
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags