Facebook Pixel Η Λένα που «τρέλανε» τον Ρονάλντο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-07-20 21:00:00

Η Λένα που «τρέλανε» τον Ρονάλντο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λένα που «τρέλανε» τον Ρονάλντο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η πανέμορφη Λένα Γκέρκε είναι το νέο αμόρε του Σάμι Κεντίρα και εδώ και μερικές ημέρες αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης!
 

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες στην Αμερική, όταν το αμόρε του μέσου των Μαδριλένων βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, ντυμένη «ελαφριά» και σέξι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που πιθανότατα δεν ήξερε για την σχέση της με τον συμπαίκτη του, έμεινε… χαζός και δεν σταμάτησε να την κοιτάει. Όπως θα δείτε και στο τελευταίο βίντεο, ο Πορτογάλος… κόζαρε αδιάκριτα το υπέροχο μοντέλο για αρκετή ώρα, ενώ στην συνέχεια έπιασε συζήτηση για αυτήν με τους Μαρσέλο, Φάμπιο Κοεντράο και Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Κεντίρα μάλλον βρισκόταν κάπου αλλού εκείνη την ώρα γιατί θα είχαμε επεισόδια για τα μπλε μάτια του 23χρονου μοντέλου. Το ζευγάρι δεν είναι πολύ καιρό μαζί, ωστόσο σύμφωνα με τα ισπανικά και τα γερμανικά ΜΜΕ τα πάνε πολύ καλά, παρά την απόσταση. Η Λένα βλέπετε διαμένει είτε στην Γερμανία είτε στην Αμερική και σπάνια επισκέπτεται την Ισπανία.

Η Γκέρκε, με αναλογίες 90-62-89 και ύψος 1.79, έχει κάνει αρκετά πράγματα στον χώρο του μόντελινγκ, αν και η καριέρα της ξεκίνησε από την τηλεόραση. Η Λένα βγήκε στον πρώτο κύκλο του σόου «Germany's Next Top Model» και από τότε όλα στην ζωή της πάνε πολύ καλά. Κάνει πολλές διαφημίσεις, συμμετέχει σε διάφορες εκπομπές της γερμανικής τηλεόρασης, οι παρουσίες της στις πασαρέλες πληθαίνουν, ενώ όπως σας είπαμε, έγινε και πρώτο θέμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης.
 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags