Facebook Pixel Τη θυμήθηκε ο Μπέος, σας τη θυμίζει ο σκύλος! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-07-20 18:40:00

Τη θυμήθηκε ο Μπέος, σας τη θυμίζει ο σκύλος! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τη θυμήθηκε ο Μπέος, σας τη θυμίζει ο σκύλος! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρώην σύζυγο του Αλέξη Κούγια, Εύη Βατίδου, θυμήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος για να... επιτεθεί στον γνωστό δικηγόρο στην απολογία του στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ και ο sportdog δεν έχασε την ευκαιρία και σας την παρουσιάζει...

Η όμορφη Εύη έγινε ευρέως γνωστή του 1999, όταν κέρδισε τον τίτλο “Μις Ελλάς” στα Καλλιστεία, κάτι πάντως που δεν της άρεσε και πολύ, αφού είχε βλέψεις για παραπάνω. Τον τίτλο “Σταρ Ελλάς” είχε κερδίσει η ελληνικής καταγωγής καλλονή από την Αυστραλία, Σοφία Ράπτη, με την Βατίδου να λέει με παράπονο αμέσως μετά: «Σταρ Ελλάς και να μη μιλάει ελληνικά; Για σκεφτείτε το λιγάκι»

Όσον αφορά τη γνωριμία της με τον Κούγια, αυτή έγινε λίγο μετά τον τίτλο της “Μις Ελλάς”. Η Βατίδου χρειάστηκε βοήθεια για κάποιο νομικό θέμα και έτσι βρέθηκε στο γραφείο του Αλέξη Κούγια. Αυτός δεν έχασε την ευκαιρία να την προσκαλέσει για φαγητό και πολύ γρήγορα προέκυψε το ειδύλλιο. Οι δύο τους μάλιστα είχαν, σύμφωνα με τις δηλώσεις των ίδιων, την ιδανική σχέση και τελικά στις 24 Ιανουαρίου παντρεύτηκαν μπροστά σε 2.500 καλεσμένους!

Το ζευγάρι δέχτηκε πολλά και πανάκριβα δώρα, μεταξύ των οποίων και μία Μercedes SLK από τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Δεξίωση δεν ακολούθησε παρά μόνο μερικούς μήνες αργότερα, όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί του ζευγαριού, ο Χρήστος. Μετά τον “παραμυθένιο” μήνα του μέλιτος, το ζευγάρι ζούσε... ονειρικά, ενώ δύο χρόνια αργότερα, ήρθε στον κόσμο και το δεύτερο παιδί τους, η Μάιρα. Το ζευγάρι βέβαια εκτός από ωραία περιστατικά, στα χρόνια που ήταν μαζί έχει να θυμάται και κάποια άσχημα, όπως το “ντου” στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, αλλά και το “ξύλο” του Κούγια με κάποιο δημοσιογράφο που κοίταγε την Βατίδου.

Ο γάμος τους πάντως δεν κράτησε πολύ, καθώς το 2007 όλα τέλειωσαν και μάλιστα επεισοδιακά. Στις 10 Οκτωβρίου οι δύο τους, μετά από φοβερό καυγά, έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης με χτυπήματα και κατέθεσαν μηνύσεις ο ένας στον άλλον. Λίγο αργότερα χώρισαν, ενώ φέτος βγήκαν και επίσημα το διαζύγιο.

Η Βατίδου πλέον έχει παρατήσει το μόντελινγκ, για κάποιο διάστημα έκανε την πανελίστρια, ενώ είχε και δική της εκπομπή στο διαδίκτυο, η οποία δεν... τσούλησε. Όσον αφορά τα προσωπικά της, κάποιες σχέσεις της το τελευταίο διάστημα είδαν τη δημοσιότητα, όπως αυτή με τον Σύριο κοσμηματοπώλη Αζίζ Ντίρι και τον Μιχάλη Σταθοκωστόπουλο, ενώ υπήρξαν και φήμες για νέο γάμο, που για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται...

Να είναι καλά ο Αχιλλέας Μπέος που μας την θύμισε...

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags