Facebook Pixel Το νέο… αφεντικό της Σαχτάρ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-07-22 01:00:00

Το νέο… αφεντικό της Σαχτάρ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο… αφεντικό της Σαχτάρ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μέγα θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στην Ουκρανία σχετικά με την σχέση του Νταμίρ Αχμέτοφ, γιου του Ουκρανού μεγιστάνα Ρινάτ Αχμέτοφ και ιδιοκτήτη της Σαχτάρ Ντόνετσκ, με το πανέμορφο μοντέλο Μπεατρίτσε Τσιρίτα, η οποία τυχαίνει να τον περνάει κατά 12 χρόνια!
 

Ο Νταμίρ, που μελλοντικά αναμένεται να αναλάβει ενεργό ρόλο στην ποδοσφαιρική ομάδα του μπαμπά, είναι μόλις 23 ετών, ωστόσο φαίνεται πως τηρεί την παροιμία «η γριά κότα έχει το ζουμί…». Για αυτό λοιπόν και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας του, διατηρεί δεσμό με την πανέμορφη και 35χρονη συγχρόνως Τσιρίτα.

Η Μπεατρίτσε Τσιρίτα είναι επίσης ιδιαιτέρως γνωστή στην Ουκρανία, καθώς είναι μοντέλο και μάλιστα με πολλές δουλειές έξω από τα σύνορα της χώρας της. Μπορεί να ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ μόλις στα 27 της, ωστόσο πολύ γρήγορα καταξιώθηκε στον χώρο και έκανε σημαντική καριέρα.

Έχειύψος1.75 καιδιαστάσεις88-61-90A. Μέχρι στιγμής έχει κάνει περίπου 700 φωτογραφήσεις, ωστόσο μάλλον αυτή που θα ήθελε να ξεχάσει ήταν αυτή στο MaximΙταλίας, όπου… πέταξε όσα ρούχα την ενοχλούσανε. Για τον Νταμίρ Αχμέτοφ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς το επίθετό του τα λέει όλα. Ο πατέρας του έχει περιουσία που ξεπερνάει τα 16 δισεκατομμύρια και σύμφωνα με τους ειδικούς έχει περισσότερα χρήματα και από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Στρωμένη δουλειά λοιπόν έχει μπροστά του, για αυτό και δεν αγχώνεται…

Ας απολαύσουμε την Μπεατρίτσε Τσιρίτα:
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags