Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στη Σουηδία με τη σύντροφο του Χίλιεμαρκ!
Life
| 2017-11-21 12:12:00

Χαμός στη Σουηδία με τη σύντροφο του Χίλιεμαρκ!

Χαμός στη Σουηδία με τη σύντροφο του Χίλιεμαρκ!

Τι έγινε με την πανέμορφη Έλιν Βας;

Η Έλιν μαζί με τη Ζόζεφιν Λούστιγκ, σύντροφο του επίσης διεθνούς Σουηδού, Μίκαελ Λούστιγκ, βρέθηκε σε ένα πάνελ όπου η παρουσιάστρια τους φέρθηκε πολύ εχθρικά!

Η πρώτη της επαφή με τις δύο κυρίες, δεν φρόντισε να δημιουργήσει και το καλύτερο κλίμα, αφού η πρώτη ερώτηση που τους απεύθυνε, δεν δημιούργησε μόνο αντίδραση στις δύο κυρίες, αλλά και τα blogs, με την επίμαχη ερώτηση, σχολιάστηκε και από πολλές κυρίες που συμμετείχαν στο παρελθόν στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Η ερώτηση ήταν η εξής: «Είμαι προκατειλημμένη επειδή θεωρώ ότι εσείς απλά δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε παρά να παίζετε το ρόλο της συντρόφου ή της συζύγου κάποιων επώνυμων ποδοσφαιριστών;»

Η  Ζοζεφίν μετά από αυτό δημιούργησε ένα blog για τη συνέντευξη στο Nyhetsmorgon. Απογοητευμένη από τη διατύπωση της αρχικής ερώτησης, έγραψε:.

«Δεν ξέρω πραγματικά τι νιώθω μετά από αυτή τη συνέντευξη, δεν αισθάνθηκα καλά από την αρχή. Εσείς που είδατε τη συνέντευξη ίσως καταλαβαίνετε τι εννοώ μετά τη διατύπωση της συγκεκριμένης ερώτησης. Αισθάνθηκα πραγματικά ότι μας μείωσε. Αυτή ήταν η πρώτη συνέντευξη στην οποία συμμετείχα και ένιωσα ότι θα  πρέπει να υπερασπιστώ τη θέση μου, απέναντι σε όσους σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο για εμάς».

Η Μάγια Νίλσον η οποία έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή Βικτόρ Λίντελοφ, ανταποκρίθηκε επίσης στη συνέντευξη, απευθυνόμενη στη δημοσιογράφο.

«Όχι,Τζένι Στρόμσεντ, αυτό δεν ήταν καλό, δεν θα έπρεπε να ξεκινήσεις την εκπομπή σου δημιουργώντας τέτοια εντύπωση και άποψη εναντίων όλων των γυναικών που έχουν σχέση με ποδοσφαιριστές. Η Ζοζεφίν και η Ελίν δεν προσκλήθηκαν να είναι στον καναπέ με την ιδιότητα των αγοριών τους, αλλά ήταν εκεί επειδή είναι αρκετά δυναμικές, για να τολμήσουν να κάνουν κάτι δικό τους και να το δείξουν σε όλους τους Σουηδούς.

Κορίτσια, να είστε πάντα έτσι δυνατές  και θα είναι πραγματική ευχαρίστηση να σας παρακολουθήσω στην τηλεόραση.  Και TV4 - Ντροπή και σε εσάς», έγραψε η Νίλσον στο Instagram.

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags