Facebook Pixel Sportdog.gr | «Λολίτα» και Milf η παρουσιάστρια που τρέλανε κόσμο στην κλήρωση του Μουντιάλ (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)
Life
| 2017-12-01 17:47:00

«Λολίτα» και Milf η παρουσιάστρια που τρέλανε κόσμο στην κλήρωση του Μουντιάλ (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
«Λολίτα» και Milf η παρουσιάστρια που τρέλανε κόσμο στην κλήρωση του Μουντιάλ (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Είναι πολυτάλαντη και καυτή.

Τρέλανε κόσμο η καλλονή που συμμετείχε στην παρουσίαση της κλήρωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Ο λόγος για μία πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα, η οποία είναι διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιός, πιανίστρια και μοντέλο στη χώρ της.

Η Αλσού Ραλίφοβιτς Αμπράμοβιτς γεννήθηκε στην πρώην Σοβιετική Ένωση το 1983. Ο πατέρας της δε είναι μέλος του ομοσπονδιακού συμβουλίου της ρωσικής βουλής.

Η πανέμορφη μελαχρινή απέκτησε φήμη αμέσως μετά την εκτέλεση του τραγουδιού «Χειμερινό όνειρο» σε ηλικία 15 χρονών. Η χαμηλότονη συναρπαστική πνευμονική φωνή της με τους συναισθηματικούς τόνους και η εξερχόμενη με θλίψη από τα βάθη της καρδιάς μελωδία του τραγουδιού αμέσως γοήτευσαν τους Ρώσους φιλόμουσους. Όμως οριστικά κατάκτησε το κοινό το βιντεοκλίπ που γυρίστηκε βάσει του τραγουδιού ως σύγχρονη βιντεοδιασκευή της «Λολίτας» του Βλαντίμιρ Ναμπόκοφ.

Η πρώτη της επιτυχία είναι το τραγούδι "Solo" με το οποίο πήρε μέρος στη Eurovision το 2000 και ήρθε δεύτερη. Πριν τη νίκη του Ντίμα Μπιλάν το 2008 η 2η θέση της Αλσού ήταν το υψηλότερο επίτευγμα της Ρωσίας στη «Γιουροβίζιον».Έχει επίσης κάνει ντουέτο με τη Νέλι στο "I Wish I Didn't Know".

Mπορεί να είναι παντρεμένη από το 2006 με τον Γιαν Αμπραμόφ, ένα ρώσο εκατομμυριούχο με τον οποίο έχουν δύο κόρες, η Αλσού όμως έχει ποζάρει για μερικές αρκετά αποκαλυπτικές σειρές φωτογραφιών για ανδρικά περιοδικά. Μετά τη... Λολίτα δηλαδή έγινε... Milf. Η εκπληκτική της φυσική ομορφιά με την ανατολική ιδιοσυγκρασία τρελαίνει τους πολλούς θαυμαστές της, που την κυνηγούν και στη ζωή και στο Διαδίκτυο.

Απολαύστε τη:

  

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags