Facebook Pixel Μαρία Live χωρίς Φώτη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-17 22:01:00

Μαρία Live χωρίς Φώτη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μαρία Live χωρίς Φώτη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσιάστρια ψυχαγωγικών εκπομπών στην τηλεόραση, μητέρα, το alter ego του Φώτη Σεργουλόπουλου (αν αυτό είναι ιδιότητα!) και, φυσικά, μία σέξι παρουσία στο ελληνικό γυαλί. Κυρίες και κύριοι, η Μαρία Μπακοδήμου!

Ο λόγος που βρίσκεται στη στήλη μας η γνωστή παρουσιάστρια, δεν είναι άλλος από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για τη… στενή φιλία της με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και η Μαρία βρέθηκαν πρόσφατα σε κοινή παρέα σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας και, παρότι δεν είχαν πάει μαζί, αποχώρησαν με το ίδιο αυτοκίνητο! Αυτή η πληροφορία έφτασε στα αυτιά μας και περιμένουμε… νεότερη κοινή εμφάνιση.

Εν τάχει, να σας πούμε ότι η Μαρία Μπακοδήμου ζει εδώ και αρκετούς μήνες μόνη της στην Εκάλη, με τους δύο γιους της και ψάχνει τον επόμενο έρωτα της ζωής της. Τη βλέπουμε καθημερινά μέσω των τηλεοπτικών δεκτών μας στην εκπομπή του «Star», το «Φώτης και Μαρία LIVE», λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Στις περισσότερες εμφανίσεις της τραβάει τα (ανδρικά) βλέμματα πάνω της, ενώ υπάρχει γκρουπ στο facebook που τη χαρακτηρίζει ως την «πιο sexy milf της ελληνικης TV!».

Δεν θα διαφωνήσουμε. Εν αντιθέσει ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τους καλύτερους λόγους (σε βίντεο και φωτογραφίες!) για να συμφωνήσετε και εσείς μαζί μας…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags