Facebook Pixel Μια Ιταλίδα από την …Κυψέλη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-18 14:11:00

Μια Ιταλίδα από την …Κυψέλη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μια Ιταλίδα από την …Κυψέλη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Φλογερό ταμπεραμέντο, καμπύλες, κλάση, φινέτσα. Ιταλίδα, θα σκεφτείτε και θα πέσετε μέσα, αλλά μόνο στον τόπο γέννησης! Μαζί μας η αισθησιακή Δωροθέα Μερκούρη, κατά πολλούς «Ελληνίδα Σοφία Λόρεν».

Η Δωροθέα γεννήθηκε στην Ιταλία και μερικά χρόνια αργότερα ήρθε στην Ελλάδα. Έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, συμμετέχοντας σε επιδείξεις μόδας, ενώ έχει κάνει αισθησιακές αλλά και γυμνές φωτογραφίσεις. Όμως, την έχει κερδίσει και η υποκριτική, καθώς έχει συμμετάσχει σε ελληνικές σειρές.

Η Δωροθέα έχει ζήσει για ένα διάστημα 10 χρόνων στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος ήταν ο σύζυγός της, ο ολλανδικής καταγωγής κομμωτής Γουάρντ Σρέγκεχοϊρντ. Όμως, στις αρχές του χρόνου επέστρεψε στην Ελλάδα, καθώς ύστερα από έξι χρόνια γάμου και εννέα χρόνια κοινής ζωής το ζευγάρι πήρε ξεχωριστούς δρόμους.

«Και με τον άντρα μου δεν μέναμε πάντα μαζί. Ταξίδευε ο ένας και ο άλλος και αυτό βοήθησε στο να κρατήσει ο γάμος τόσα χρόνια. Γενικά προτιμώ να φτιάχνω πρωινό στα παιδιά και να προσέχω τα σκυλιά παρά κάποιον άντρα. Ακόμα και τις περιόδους που θέλω πολύ κάποιον, όταν θέλω εγώ πρέπει να εξαφανίζεται…», έχει δηλώσει η Δωροθέα.

Βέβαια, έχουν και δύο παιδιά μαζί, την Γαία (9 χρόνων) και Ηλέκτρα (5 χρόνων), των οποίων έχει την επιμέλεια η Δωροθέα. Μάλιστα, πρόσφατα εκδόθηκε και το συναινετικό διαζύγιό τους. Όμως, η μελαχρινή καλλονή δεν εγκαταστάθηκε μόνιμα ούτε στην χώρα μας, αλλά αποφάσισε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη.

Η απόφασή της να γυρίσει στην Ιταλία της βγήκε σε καλό. Από τις πρώτες της μέρες είχε επαγγελματικές προτάσεις και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Συγκεκριμένα, έγινε ξανθιά για τη διεθνή καμπάνια του ποτού «Martini», όπου πρωταγωνιστούσαν επίσης, οι διάσημοι σχεδιαστές «Dolce & Gabbana» και η καλή της φίλη Μόνικα Μπελούτσι, μαζί με την οποία είχε κάνει διακοπές στην Πάρο.

Παράλληλα, ενδέχεται να την δούμε και στο ιταλικό «Dancing with the Stars», αφού έχει πει το «ναι» σε πρόταση που της έγινε, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχει και σε κάποια ιταλική σειρά.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην εμφάνισή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Καφές με την Ελένη». Η «επίσκεψή» της δημιούργησε ποικίλα σχόλια, καθώς η Δωροθέα είχε σχέση με τον Ματέο Παντζόπουλο για παραπάνω από έξι χρόνια, ενώ εξακολουθούν να είναι καλοί φίλοι. Ο Ματέο φημολογείται πως είναι το νέο αμόρε της Ελένης, μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο.

Η διαφήμιση με την Μόνικα Μπελούτσι:

Σε άλλη διαφήμιση για καφέ:

Για σαμπουάν:

Η σέξι Δωροθέα τραγουδάει:

Φυσικά, χορεύει:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags