Facebook Pixel Η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-19 12:11:00

Η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι καυτή και σέξι. Από πολλούς θεωρείται η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι! Ο λόγος για την Μαρία Κορινθίου και ο sportdog σας την παρουσιάζει. Απολαύστε την στο πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί αλλά φυσικά και σε... πικάντικα βίντεο.

Η Μαρία γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, όπου ζει μέχρι σήμερα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει ρίζες από Τήνο και Μικρά Ασία.

Στο σχολείο δεν ήταν από τις καλές μαθήτριες, αλλά έκλεβε την παράσταση με τη φωνή της στη χορωδία. Μόλις τελείωσε το λύκειο μετακόμισε στη Βοστόνη για να σπουδάσει υποκριτική, αφού αυτό ήταν που της άρεσε, ενώ αργότερα προσπάθησε να καθιερωθεί στη Νέα Υόρκη. Όμως, τελικά δεν τα κατάφερε και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η πρώτη επίσημη εμφάνισή της δεν έγινε μέσω της τηλεόρασης, αλλά την μάθαμε ακούγοντας την υπέροχη φωνή της. Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος την επέλεξε για παρτενέρ του στην πρωινή εκπομπή «Breakfast στα FM» του ραδιοφωνικού σταθμού «Athens Deejay» και από εκεί και πέρα άνοιξαν οι πόρτες για καριέρα στην τηλεόραση.

Συμμετείχε στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κρυφά Μονοπάτια» και η πιο δυνατή της εμφάνιση έγινε στη σειρά «Singles», έχοντας τον ρόλο της «Μαρίας» του «Λαγουδάκη». Κορυφαία στιγμή της καριέρα της, ο ρόλος της στο σίριαλ «Γητευτής». Επίσης, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Deep end» και μάλιστα ερμήνευσε και το αγγλόφωνο τραγούδι των τίτλων «Ready for love» που έκανε επιτυχία, ενώ πρόσφατα την είδαμε και στο «Just the 2 of us», όπου ήταν ζευγάρι με τον Μπο.

Η Μαρία έχει κάνει πολλές αισθησιακές γυμνές φωτογραφίσεις. Ο φωτογραφικός φακός τη λατρεύει και τα media συχνά την αποκαλούν «Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι». «Δεν κάνω τίποτα γιατί πρέπει να το κάνω. Κάνω αισθησιακές φωτογραφήσεις γιατί έτσι θέλω. Γιατί είναι ένας τρόπος έκφρασης για μένα. Έχω πει όχι σε πολλά πράγματα», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η σχέση της με τον ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη άλλαξε τα πάντα στη ζωή της από τη μία στιγμή στην άλλη. Εκεί που δεν σκεφτόταν καθόλου τη δέσμευση (πόσο μάλιστα το γάμο), έμεινε έγκυος περίπου έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους, γέννησε ένα κοριτσάκι την Ισμήνη και πρόσφατα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησία με τον αγαπημένο της.

Η χειρότερη στιγμή της καριέρας της ήταν η απόφαση να φωτογραφηθεί γυμνή σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Άκουσε τα εξ αμάξης από τους πανελίστες των μεσημεριανών εκπομπών, ενώ ενδιαφέρον σίγουρα θα παρουσιάζει και η δική σας άποψη…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΑΧΙΜ:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ:

Deep End με καυτή Κορινθίου (από 3:47-7:26):

ΦΙΛΙ ΜΕ ΛΙΟΝΑΚΗ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags