20/01/11 - 11:00

Σε… άσεμνες στάσεις! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιώτα Φιρφιρή, πρώην γυμνάστρια της Ράνιας Θρασκιά, έπεσε θύμα απάτης στο Facebook, με όταν κάποιος επιτήδειος ανέβασε πορνογραφικό υλικό στον λογαριασμό της!

Σε… άσεμνες στάσεις! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
52.710views 0shares

Η πρώην γυμνάστρια της Ράνιας Θρασκιά, Γιώτα Φιρφιρή, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη, καθώς έπεσε θύμα απάτης, όταν κάποιος επιτήδειος, όπως εκείνη ισχυρίζεται, μπήκε στη σελίδα της στο Facebook και ανέβασε υλικό πορνογραφικού περιεχομένου.

«Είχε βάλει πορνογραφικό υλικό από τέτοιους σταρ του εξωτερικού και ήταν τόσο προσεγμένος, ώστε η κοπέλα που απεικονιζόταν μου έμοιαζε. Ήταν δύο πολύ άσεμνες στάσεις» λέει σοκαρισμένη η νεαρή γυμνάστρια στο STAR. Το άσεμνο υλικό που βρήκε στην προσωπική της σελίδα «προσέβαλε τόσο εμένα όσο και την επιχείρησή μου. Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που με εκτιμούν και με αγαπάνε και με ενημέρωσαν αμέσως».

Με το που συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, κάλεσε αμέσως τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε να απομακρυνθούν οι άσεμνες φωτογραφίες από το προφίλ της. Δυστυχώς όμως, τις είχαν ήδη δει οι 2.000 φίλοι που έχει στο Facebook: «Έχω ήδη καταθέσει μήνυση, αλλά δυστυχώς επειδή είναι ένας οργανισμός αμερικανικός, μου είπαν ότι οι διαδικασίες θα είναι πολύ αργές».

Η γυμνάστρια βρήκε τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από όλο αυτό και όπως λέει «δεν μπορώ να σκεφτώ τους λόγους που ήθελε να το κάνει αυτό. Έχει πολύ δόλο. Η σελίδα στο Facebook δεν απεικονίζει εμένα προσωπικά αλλά την επιχείρησή μου. Πραγματικά, δεν μπορώ να σκεφτώ για ποιους λόγους κάποιος είναι τόσο κακοήθης και έκανε κάτι τέτοιο».

Πηγή: StarΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ