Facebook Pixel Sportdog.gr | Η κουκλάρα του My Style Rocks και η ανήθικη πρόταση που δέχθηκε για να μπει στη δημοσιογραφία (ΦΩΤΟ)
Life
| 2018-10-15 17:36:00

Η κουκλάρα του My Style Rocks και η ανήθικη πρόταση που δέχθηκε για να μπει στη δημοσιογραφία (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η κουκλάρα του My Style Rocks και η ανήθικη πρόταση που δέχθηκε για να μπει στη δημοσιογραφία (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακή και κορμάρα η Λαρισαία Ιωάννα!

Η νέα παίκτρια του My Style Rocks, η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι κουκλάρα και έχει ήδη ξετρελάνει τόσο τους κριτές όσο και τον κόσμο.

Η στυλάτη απόφοιτος των σχολών δημοσιογραφίας και σχεδίου μόδας, μας απέδειξε ότι οι Λαρισαίες είναι κορίτσια για σπίτι, αν και η ίδια είναι αποφασισμένη να περπατήσει στις πασαράλες!

Ως δημοσιογράφος δεν έχει δουλέψει ποτέ. Όχι μόνο γιατί αυτό ήταν κάτι που δεν την ενδιέφερε καθόλου, αλλά και γιατί ξενέρωσε με τις ανήθικες πρότασεις που της έκαναν δυο μεγαλοδημοσιογράφοι καθηγητές της.

Συγκεκριμένα, σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Δεν ήθελα να πάω στο Λονδίνο για σχέδιο μόδας, γιατί φοβόμουν να μείνω μόνη μου στο εξωτερικό. Σκέψου ότι, εδώ στην Αθήνα, το πρώτο χρόνο που ήρθα, έπαθα κατάθλιψη που ήμουν μακριά από τους γονείς μου. Η συμφωνία μας ήταν πρώτα να τελειώσω δημοσιογραφία και μετά να κάνω αυτό που ήθελα εγώ.

 Λίγο πριν τελειώσω, όμως, τη σχολή με πλησίασαν δυο άνθρωποι. Έκανα ραντεβού μαζί τους. Και οι δυο, για να με βάλουν κάπου να δουλέψω, ήθελαν να ανοίξω τα πόδια μου. Οπότε σιχάθηκα. Και είπα ότι δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθώ με αυτό το χώρο. Είναι δυνατόν; Ακόμη και αν είχα τεράστια ανάγκη, θα προτιμούσα να πάω να καθαρίζω σκάλες από το να ενδώσω».

Δείτε την όμορφη Ιωάννα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags