Facebook Pixel Sportdog.gr | Σεξ: Τρεις διασκεδαστικές στάσεις που (μάλλον) δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα (BINTEO)
Life
| 2018-10-16 21:50:00

Σεξ: Τρεις διασκεδαστικές στάσεις που (μάλλον) δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα (BINTEO)

Sportdog Team
Σεξ: Τρεις διασκεδαστικές στάσεις που (μάλλον) δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα (BINTEO)

Το να δοκιμάσετε κάτι... νέο στο κρεβάτι μπορεί να είναι λίγο εκφοβιστικό.

Αλλά μπορεί να σας αποφέρει συναρπαστικά οφέλη στην σχέση σας.

Εκτός από τη δυνατότητα να ανακαλύψετε νέες ερωτογενείς ζώνες και νέους δρόμους προς τον οργασμό “είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εξασκηθείτε στο να ζητάτε ή να λέτε στον σύντροφό σας ακριβώς τι θέλετε”, λέει η Nicole Tammelleo, ψυχοθεραπεύτρια που ειδικεύεται στην σεξουαλική υγεία.

Σε αυτό το άρθρο, η δρ. Tammelleo περιγράφει πέντε στάσεις στο σεξ, που δεν είναι και... τρελές, αλλά σίγουρα θα ανανεώσουν στην... δράση στην κρεβατοκάμαρα. “Οι περισσότερες από αυτές είναι παραλλαγές σε πράγματα που έχετε ήδη κάνει ήδη”.


 

Δείτε τρεις από τις πιο καυτές και ιδιαίτερες στάσεις στο σεξ που αξίζει να δοκιμάσετε...

“Τεχνική ευθυγράμμισης”

Πάρτε την τυπική ιεραποστολική θέση. Η γυναίκα ανάσκελα στο κρεβάτι και ο άντρας από πάνω της. Το διαφορετικό είναι ότι ο άνδρας πρέπει να κινείται προς τα πάνω, οπότε ολόκληρο το σώμα του βρίσκεται πιο ψηλά από της γυναίκας. Το κεφάλι του δηλαδή θα ανέβει πιο ψηλά από της συντρόφου του. Ο στόχος είναι να ευθυγραμμιστεί η πύελος του ενός με του άλλου, ώστε η βάση του πέους και το ηβικό οστό του άντρα να ακουμπούν και να διεγείρουν την κλειτορίδα της γυναίκας, καθώς εκείνος κάνει κίνηση πάνω-κάτω και όχι μέσα-έξω.

"Εκτός από την άμεση διέγερση της κλειτορίδας, η τεχνική ευθυγράμμισης επιτρέπει στις περισσότερες γυναίκες για να φτάσουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας, επειδή το πέος του συντρόφου τους εισέρχεται στον κόλπο τους σε υψηλότερη γωνία. Έτσι είναι πιθανότερο να φτάσει και στο σημείο G της γυναίκας”, λέει η δρ. Tammelleo.

“Swinging bishop”

Είναι μια παραλλαγή μιας κλασικής στάσης στο σεξ. Η γυναίκα ξαπλώνει στο πλάι και ο άντρας την αγκαλιάζει στενά από πίσω, καθώς ξαπλώνει κι εκείνος στο πλευρό του. Τότε η γυναίκα πρέπει να σηκώσει το πόδι της που είναι από πάνω και να το τεντώσει προς τα πίσω, ώστε να φτάσει πάνω στα πόδια του άντρα. “Αυτό επιτρέπει στον άντρα να διεισδύσει ακόμη βαθύτερα και επιτρέπει επίσης την καλύτερη πρόσβαση στην κλειτορίδα της, είτε με δονητή είτε με δάχτυλα”, λέει η δρ. Tammelleo.

“Ο κουτσός πελαργός”

Η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα και ο άντρας είναι μπροστά της, καθισμένος στα γόνατα. “Αντί η γυναίκα να σηκώσει τα δύο πόδια στον αέρα, πρέπει να κρατήσει το ένα απλωμένο και τεντωμένο στο κρεβάτι και να σηκώσει μόνο το άλλο”, λέει η δρ. Tammelleo.

Το όφελος; Πολλές γυναίκες έχουν πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης όταν κρατούν και τα δύο τους πόδια στον αέρα. Ο “κουτσός πελαργός” όμως τις κάνει να νιώθουν πιο άνετα. Όσο πιο άνετη είναι η θέση, τόσο περισσότερο μπορείτε να την κρατήσετε, έτσι θα έχετε αρκετό χρόνο για να φτάσετε σε οργασμό.

Πηγή: iatropedia.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags