Facebook Pixel Sportdog.gr | Συμβιβασμός μεταξύ Γουλβς - Σπόρτινγκ για Ρουί Πατρίσιο
Life
| 2018-10-18 02:31:00

Συμβιβασμός μεταξύ Γουλβς - Σπόρτινγκ για Ρουί Πατρίσιο

Sportdog Team
Συμβιβασμός μεταξύ Γουλβς - Σπόρτινγκ για Ρουί Πατρίσιο

Σε συμβιβασμό με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήρθε η Γουλβς, προκειμένου να καταβληθεί ένα σεβαστό ποσό στα «λιοντάρια» για την μεταγραφή του Ρουί Πατρίσιο.

Ο 30χρονος Πορτογάλος γκολκίπερ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που κέρδισαν την ελευθερία τους μέσω της απόφασης των πειθαρχικών οργάνων της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας, μετά τα όσα συνέβησαν στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ τον περασμένο Μάϊο από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

Η Γουλβς επωφελήθηκε από αυτήν την εξέλιξη και απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Ρουί Πατρίσιο, γεγονός που η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αμφισβήτησε ανοικτά, απειλώντας μέχρι και με δικαστικές διαδικασίες.

Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «A Bola» οι δυο ομάδες θα αποφύγουν τις δικαστικές διαμάχες, καθώς μετά από προθυμία των «λύκων», ο νέος πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Φρεντερίκο Βαράντας, ταξίδεψε στο Λονδίνο αυτή τη βδομάδα προκειμένου να υπάρξει ένας συμβιβασμός μεταξύ των δυο πλευρών.

Έτσι η πορτογαλική ομάδα θα «καρπωθεί» ένα ποσό της τάξεως των 18 εκατομμμυρίων ευρώ για την μεταγραφή του διεθνή τερματοφύλακα προκειμένου η υπόθεση να κλείσει οριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags