18/10/18 - 20:50

Σεξ: Αυτά είναι τα 6 λάθη που εμποδίζουν την γυναίκα να έχει οργασμό

Για τον περισσότερο κόσμο η κορύφωση στο σεξ είναι και το ζητούμενο που κάνει την πράξη διασκεδαστική.

Sportdog Team
Σεξ: Αυτά είναι τα 6 λάθη που εμποδίζουν την γυναίκα να έχει οργασμό
1.031views 0shares

Ο οργασμός όμως δεν έρχεται πάντα για όλες τις γυναίκες. Γιατί άραγε; Φταίνε μόνο οι άνδρες; Τι κάνουν λάθος και οι γυναίκες και δεν έχουν οργασμό;

Πρόκειται για επιμέρους λάθη στην προσέγγιση του όλου ζητήματος που λέγεται «σεξ» και τα οποία αν τα περιορίσει μια γυναίκα, μόνο καλό θα της κάνει…

Υπερβολικό άγχος και αυτοκριτική:
Οι σεξολόγοι επισημαίνουν ότι είναι προτιμότερο οι γυναίκες να εκφράζουν τα συναισθήματα τους από το να κάνουν συνεχώς κριτική στον εαυτό τους για το τι δεν έκαναν ενδεχομένως σωστά. Μάλιστα, πολλές φορές δεν σταματούν να προσποιούνται οργασμό, να κάνουν αγχώδεις, αρνητικές σκέψεις και να παίρνουν στα σοβαρά το κάθε τι που συμβαίνει στο κρεβάτι την ώρα του σεξ.

Προσποιούνται τον οργασμό:
Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες πολλές φορές δεν διστάζουν να προσποιούνται οργασμό, αν και τις περισσότερες φορές ο σύντροφος τους το καταλαβαίνει.

Διστάζουν να παραδεχτούν τις φαντασιώσεις τους:
Δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι μια ερωτική φαντασίωση είναι πρόστυχη ή ανήθικη. Οι σεξολόγοι προτρέπουν τις γυναίκες να μιλούν ανοιχτά για τις ερωτικές τους επιθυμίες, να τις επικοινωνούν στον σύντροφό τους και να επιδιώκουν να τις κάνουν πράξη.

Δεν… αγγίζουν το σώμα τους:
Σε αντίθεση με τους άντρες, που διατηρούν άψογη… σχέση με το σώμα τους και αυνανίζονται κατ’ επιλογή χωρίς μεγάλες αναστολές, οι γυναίκες δεν είναι τόσο συμφιλιωμένες με το κορμί τους. Χαλαρώστε και αγγίξτε το σώμα σας (αυνανισμός), όποτε αισθάνεστε ότι έχετε τη διάθεση, χωρίς δεύτερες, ενοχικές σκέψεις.

Σκέφτονται πολύ:
«Μην ξυπνήσουν τα παιδιά. Τα φώτα πρέπει να σβήσουν. Δεν πρόλαβα να κάνω ντους. Μήπως φαίνεται πρησμένη η κοιλιά μου;» Οι γυναίκες φαίνεται ότι ανησυχούν για τα πάντα και φαίνεται να προβληματίζονται με καθετί την πιο… ακατάλληλη στιγμή.

Ενδίδουν χωρίς να το θέλουν πραγματικά:
Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες αν δεν έχουν διάθεση για ερωτική επαφή, καλό είναι απλά να το πουν στο σύντροφο τους.

Πηγή: healthview.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ