Facebook Pixel Μπλοκ και …καρφί στην Έφη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-20 14:17:00

Μπλοκ και …καρφί στην Έφη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μπλοκ και …καρφί στην Έφη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μία καυτή Playmate είναι η σημερινή φιλοξενούμενη του sportdog. Ο λόγος για την Έφη Κυριάκου, μοντέλο, παρουσιάστρια και οπαδός του Ολυμπιακού.
 

Η Έφη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή είχε έφεση στον αθλητισμό. Για πολλά χρόνια πρωταγωνιστούσε στο παρκέ του βόλεϊ. Τα τελευταία χρόνια έπαιζε σε θέση λίμπερο στον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Το βιογραφικό της είναι πλούσιο, όπως και το μπούστο της. Σπούδασε δημοσιογραφία στην Πάντειο και έχει κάνει λίγο αστυνομικό και αθλητικό ρεπορτάζ. Αν και υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, είχε δουλέψει για μικρό χρονικό διάστημα στο γραφείο Τύπου της ΑΕΚ. Επίσης, έχει κάνει σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και το μάρκετινγκ.

Παράλληλα, ασχολήθηκε ενεργά με τη γυμναστική, κάνοντας μαθήματα αεροβικής άσκησης. Στην πορεία προέκυψε και το μόντελινγκ, το οποίο την βοήθησε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση. Πήγε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 για τον τίτλο της Μις Γιάνγκ 2007, αλλά τελικά βγήκε αναπληρωματική.

Γι’ αυτό και αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό πιο «καυτό», για τον τίτλο της Playmate! Τελικά, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, κατακτώντας πανηγυρικά την πρώτη θέση. Μάλιστα, ο τίτλος την χάρισε και μία πρόσκληση για το καθιερωμένο πάρτι που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην έπαυλη του ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ στο Λος Αντζελες.

Μετά την ανάδειξή της ως Playmate, ακολούθησαν αισθησιακές και γυμνές φωτογραφίσεις, ενώ έγινε και «κορίτσι» του Θέμου Αναστασιάδη στο «ΟΛΑ», αντικαθιστώντας την Όλγα Φαρμάκη. Η Έφη είναι κολλημένη με το ποδόσφαιρο και δίχως δεύτερη σκέψη είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση του συνδρομητικού καναλιού να συμμετάσχει στην εκπομπή «NOVA Mundial» το καλοκαίρι.

Αν και τότε είχε γίνει μεγάλο σούσουρο. Το μοντέλο είχε ενοχληθεί από κάποια σχόλια του συμπαρουσιαστή της, Στέλιου Μαρκάκη, προς το πρόσωπό της και θεώρησε ότι την μείωνε. Η παρεξήγηση είχε λυθεί, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος της είχε ζητήσει συγγνώμη.

Η Έφη είναι πάνω από όλα ειλικρινής και δεν μασάει. Μάλιστα, έχει παραδεχθεί πως έχει κάνει πλαστική στο στήθος: «Την πρώτη πλαστική την έκανα στη μύτη ύστερα από ένα ατύχημα που είχα στο βόλεϊ. Την πλαστική στο στήθος την έκανα, όμως, επειδή το ήθελα εγώ και σίγουρα όχι για τη δουλειά μου».

Ενώ για την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό έχει δηλώσει: «Στο παρκέ έχω καταστρέψει τα γόνατά μου, έχω ανοίξει πολλές φορές το σαγόνι μου κι έχω βγάλει όλα μου τα δάχτυλα. Δεν καταλαβαίνω τίποτα από πόνο…». Επίσης, της αρέσει να χορεύει πάνω στα τραπέζια, ενώ θεωρεί ότι «όλες οι γυναίκες έχουν πουτανιά»!

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Έφη την κρατάει καλά κρυμμένη. Είναι κάθετη στο ενδεχόμενο να τα φτιάξει με μοντέλο, επειδή τους θεωρεί υπερβολικά φιλάρεσκους. Οι φήμες την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή, Κώστα Μακρή. Η ίδια το διαψεύδει και λέει πως είναι καλοί φίλοι. Άλλα σενάρια αναφέρουν πως ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Φωτογράφιση:

Στο Playboy:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags