Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ ανάλογα με την ηλικία σου (ΦΩΤΟ)
Life
| 2018-11-16 18:27:00

Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ ανάλογα με την ηλικία σου (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οι καλύτερες στάσεις στο σεξ ανάλογα με την ηλικία σου (ΦΩΤΟ)

Μήπως είσαι μεγάλος πια για ακροβατικά;

Ας ξεκινήσουμε με τα θετικά, προκειμένου να μην μας πάρει από κάτω. Το σεξ είναι για όλους, για οποιαδήποτε ηλικία. Αυτό που αλλάζει μεγαλώνοντας είναι η ελαστικότητα του σώματός μας και η διάθεση για 'ασκήσεις γυμναστικής' κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Όταν είσαι νέος έχει τη διάθεση να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα, να κάνεις ακόμη και ακροβατικά. Όσο περνούν τα χρόνια οι αντοχές πέφτουν, η διάθεσή σου αλλάζει και αρχίζεις να απαρνείσαι σιγά σιγά το ρόλο του 'γυμναστή'. Προτιμάς κάτι πιο ήρεμο, κάτι πιο χαλαρό, που δεν θα σε κουράσει, αλλά θα σε κάνει να το απολαύσεις. Τόσο εσύ, όσο και η σύντροφός σου. Λογικό εδώ που τα λέμε. Κάθε ηλικία, λοιπόν, δεν θέλει τα ίδια κατά τη διάρκεια του σεξ, γι' αυτό και έχει τις δικές της, αγαπημένες στάσεις.

Mission Twenty

 

 

Η δεκαετία των '20s είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στον σεξουαλικό τομέα. Στο πρώτο της μισό κάνουμε τα πρώτα μας μεγάλα βήματα στην οδό της σεξουαλικής ηδονής, ενώ στη συνέχεια αρχίζουμε και δοκιμάζουμε όλο και πιο περίπλοκα πράγματα. Είναι η ηλικία που το αίμα 'βράζει' και σκεφτόμαστε το σεξ περισσότερο κι από το φαγητό. Σε αυτή την περίοδο της ζωής μας, στην οποία το σώμα μας είναι στην καλύτερή του φάση, καλό είναι να εντάξουμε στο σεξουαλικό μενού στάσεις, τις οποίες αργότερα ίσως αναγκαστούμε να τις διαγράψουμε εντελώς.

> Ανάβαση στον Όλυμπο: Εκμεταλλεύσου τη δύναμη που έχεις σε αυτή την ηλικία και σήκωσε την κοπέλα στους ώμους σου κατά τη διάρκεια της διείσδυσης. Εκείνη τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση σου για μεγαλύτερο κράτημα, ενώ τα χέρια της θα είναι ελεύθερα να σε αγγίζουν. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις και την πρόωρη εκσπερμάτιση, αφού θα είσαι αφοσιωμένος στο να τη συγκρατείς στον αέρα και θα τη διεγείρεις περισσότερο, αφού θα νιώθει ότι μπορείς να στηριχθεί (κυριολεκτικά) πάνω σου. Μια παραλλαγή της συγκεκριμένης στάσης μπορεί να γίνει και με τη βοήθεια ενός τοίχου του δωματίου.

> Cowgirl: Την γνωρίζεις αυτή τη στάση. Είναι από τις πιο συνηθισμένες, αλλά είναι κι από εκείνες που μπορούν να βοηθήσουν αρκετά σε περίπτωση που είσαι αρχάριος κι εκείνη έμπειρη. Κι αυτό γιατί τον δύσκολο ρόλο θα τον αναλάβει η γυναίκα κι εσύ απλά θα ξαπλώσεις στο κρεβάτι και θα απολαύσεις τη θέα. Είναι επίσης μια στάση που δεν προκαλεί πρόωρη εκσπερμάτιση κι έτσι μπορείς να το εκμεταλλευτείς διπλά.

Βέβαια, αν είσαι και λίγο 'μερακλής' μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις σεξ στο αυτοκίνητό σου, όπου εκεί η απόλαυση πηγαίνει σε άλλο επίπεδο, ειδικά σε αυτή την ηλικία. Απλά μια πρόταση κάνουμε.

Dirty Thirty

 

 

Τριάντα. Ίσως η πιο σεξουαλική δεκατία (μέχρι την επόμενη). Έχοντας δει πράγματα κι έχοντας δοκιμάσει διαφορετικές στάσεις, αλλά και σεξ με διαφορετικούς συντρόφους (;), μπαίνεις εκπαιδευμένος σε αυτή τη φάση της ζωής σου. Πλέον το 'παιχνίδι' το αναλαμβάνεις εξολοκλήρου και ο σκοπός είναι μεν να το απολαύσεις, αλλά να 'στείλεις' στον έβδομο ουρανό και τη σύντροφό σου.

> Doggy style: Αν και δεν το παραδέχονται εύκολα, η συγκεκριμένη στάση είναι από εκείνες που τρελαίνουν και τις γυναίκες. Διεγείρονται ακόμη και στην ιδέα της, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Κι εμείς βέβαια δεν πάμε πίσω. Είναι από τις αγαπημένες, αφού μας δίνει πλήρως τον έλεγχο της κατάστασης, της ταχύτητας, της δύναμης, τα πάντα. Σε αυτή την ηλικία αυτό χρειάζεσαι. Να αισθανθείς ότι μπορείς να τα έχεις όλα.

> Καπετάνιος: Αυτό ακριβώς που λέγαμε και πριν. Σε αυτή τη στάση η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι και εσύ στέκεσαι όρθιος από πάνω της κρατώντας τα πόδια της ανοιχτά στον αέρα σαν τιμόνι πλοίου. Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται, γι' αυτό κι εσύ εκεί πρέπει να μας βγάλεις ασπροπρόσωπους. Η διείσδυση σε αυτή τη στάση είναι βαθιά, επομένως αν κινηθείς σωστά και έξυπνα, ο οργασμός της θα γίνει δικός σου. Ω κάπτεν, μάι κάπτεν.

Οι 40άρηδες ίσον με δύο 20άρηδες

 

 

Μετά τα δεύτερα -άντα είναι λογικό πως όλο και περισσότερα πράγματα απασχολούν το μυαλό σου και πολλές φορές το σεξ μπορεί να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Όταν, όμως, έρχεται η στιγμή του, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να κάνεις το παν για να ικανοποιήσεις τη γυναίκα απέναντί σου, δείχνοντάς της ότι τόσα χρόνια στα μονοπάτια του σεξ δεν πήγαν χαμένα. Εντάξει και οι αντοχές δεν είναι ίδιες με τα 20, έτσι;

> 69: Οι αριθμοί δείχνουν τι ακριβώς χρειάζεται σε αυτή τη στάση. Το μόνο που βλέπεις είναι εκείνη και το μόνο που βλέπει είσαι εσύ. Είναι η ιδανική στιγμή να της δείξεις την αγάπη σου που σου ανέχεται τόσο καιρό, αλλά να περάσεις και εσύ καλά. Δεν είναι τόσο κουραστική στάση, όσο ακούγεται και μπορεί να γίνει είτε στον καναπέ μετά από ταινία, είτε στο κρεβάτι πριν ή μετά τον ύπνο.

> Το σημάδι του σκορπιού: H στάση λέγεται 'σκορπιός' γιατί ενώ εκείνη ξαπλώνει μπρούμυτα με τη βοήθεια ενός μαξιλαριού στην κοιλιά της, εσύ πρέπει να κάτσεις από πάνω της, σαν σκορπιός έτοιμος να τσιμπήσει το θήραμά του. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο δύναμη στα χέρια, για να στηρίξεις το σώμα σου. Κατά τα άλλα θα το απολαύσεις όσο και αυτή. Δεδομένο.

Ένας τρελός, τρελός 50άρης

 

 

Θέλουν και λίγη τρέλα τα πενήντα. Δεν είναι μόνο δουλειά και υποχρεώσεις. Χρειάζεται καμιά φορά να προσθέσεις έξτρα αλατοπίπερο στη σχέση σου στο κομμάτι του σεξ, προκειμένου να νοστιμίσει, αλλά μην το παρακάνεις. Είπαμε να το απολαύσεις, όχι να πάθεις λουμπάκο.

> Ανάποδο Cowgirl: Σε αυτή τη στάση είσαι ξαπλωμένος (επομένως δεν χρειάζεται πολύ κόπο) και η γυναίκα είναι από πάνω σου, αλλά το μόνο που βλέπεις είναι η πλάτη της. Αν στα 20 θέλεις να κάνεις το σεξ βλέποντας τη σύντροφό σου, στα πενήντα που πιθανότατα θα την έχεις βαρεθεί (#sorrynotsorry), χρησιμεύει να βλέπεις το πίσω μέρος της και να φαντάζεσαι ό,τι εσύ θέλεις.

> Dejavu: Είμαστε και ρομαντικοί δεν αναζητούμε μόνο την ηδονή, έτσι δεν είναι; Στη στάση 'σε έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω' είσαι καθιστός στο κρεβάτι και η γυναίκα είναι επάνω σου με πρόσωπο, σε αγκαλιάζει και σε κοιτάει. Απαιτεί ρομαντισμό, χαλαρή διάθεση, αλλά δεν είναι για πολλή ώρα, γιατί θα μας πιάσει καμιά μέση. Kοίτα να είσαι γρήγορος και to the point.

Sixties Sex

 

 

Είναι παρεξηγημένο η αλήθεια είναι. Δηλαδή τι, μετά τα 60 οι άνθρωποι δεν κάνουν σεξ; Ίσα ίσα που αν έχεις φροντίσει να διατηρηθείς σε μια αξιοπρεπή φυσική κατάσταση, η λίμπιντό σου θα είναι ακμαιότατη και μετά τα sixties. Όσον αφορά βέβαια τις στάσεις στο σεξ, δεν χρειάζεται να το παρακάνουμε.

> Spooning: Κάποιοι την αποκαλούν και 'στάση του πρωινού σεξ'. Το ζευγάρι είναι στο πλάι και ο άντρας αγκαλιάζει τη γυναίκα σαν κουτάλι καθώς κάνει διείσδυση. Συνήθως γίνεται πρωί, την ώρα που ξυπνάς δίπλα της και έχεις μια κάποια παραπάνω όρεξη για σεξ. Δεν απαιτεί ούτε ιδιαίτερη φυσική κατάσταση, ούτε είναι κουραστική γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι να γυρίσεις στο πλάι. Ιδανική για over sixties.

> Ιεραποστολικό: Το παλιό, το ορθόδοξο, το αγαπημένο. Είναι η στάση που δεν χρειάζεται να σου δείξει κανείς. Αυτή που σε οδηγεί μόνο και μόνο από ένστικτο. Η γυναίκα είναι ανάσκελα και εσύ είσαι ξαπλωμένος από πάνω της. Είναι εύκολη, άνετη και συστήνεται ανεπιφύλακτα. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη ότι όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο δύσκολο είναι να φτάσουμε γρήγορα στην κορύφωση, το ιεραποστολικό βοηθάει. Πάντα με το μαλακό, όμως.

Πηγή: oneman.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags