Facebook Pixel Sportdog.gr | Συνοδός κυριών αποκαλύπτει τι του ζητούν οι γυναίκες
Life
| 2018-11-16 18:40:00

Συνοδός κυριών αποκαλύπτει τι του ζητούν οι γυναίκες

Sportdog Team
Συνοδός κυριών αποκαλύπτει τι του ζητούν οι γυναίκες

Ένας γοητευτικός τριαντάρης αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και από στέλεχος εταιρείας να γίνει συνοδός κυριών.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα βιβλίο με τις εμπειρίες του από το νέο του επάγγελμα και καταρρίπτει πολλούς μύθους σχετικά με τα όσα ίσως κάποιος θεωρεί πως θα του ζητούν οι πελάτισσές του, ενώ μιλά για το ποιες είναι οι πελάτισσές του και γιατί τον επιλέγουν.

Ο Ryan James είναι σήμερα 31 ετών, εργάζεται ως συνοδός κυριών εδώ και έξι χρόνια και χρεώνει έως και 4.500 δολάρια για τις υπηρεσίες του και το τελευταίο διάστημα έγινε διάσημος καθώς έκανε τηλεοπτικές εμφανίσεις, έγινε ξώφυλλο σε περιοδικά και έγραψε το βιβλίο: "Απομνημονεύματα ενός συνοδού κυριών: Τα μυστικά της βιομηχανίας του σεξ" και μίλησε για την αλλαγή.στη ζωή του και τη νέα του... καριέρα, αλλά και τις απαιτήσεις των γυναικών.

Όπως αποκάλυψε ο James αρχικά δεν είχε μιλήσει στην οικογένεια του για την αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού που έκανε. «Όταν ξεκίνησα να δουλεύω ως συνοδός, το είπα στους φίλους μου πολύ άμεσα, ενώ στην οικογένεια μου αργότερα. Βασικά, το έμαθαν. Η αντίδραση τους ήταν ανάμεικτη. Προφανώς αυτή δεν είναι η δουλειά που ένας γονιός ονειρεύεται για το παιδί του, τελικά όμως έχουν άψογη συμπεριφορά απέναντί μου», είπε μιλώντας στους παρουσιαστές της εκπομπής.

Σύμφωνα με τη Sun, το πιο δημοφιλές «πακέτο» των υπηρεσιών του 31χρονου είναι ένα αυτό που περιλαμβάνει ένα δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο, ένα 6ωρο περιποίησης και απόλαυσης (3.500 δολάρια) ή ακόμα και διανυκτέρευση στο μέρος που επιθυμεί η πελάτισσα καθώς και πρωινό στο κρεβάτι για δύο, με κόστος 4.500 δολάρια.

Στο σάιτ του, ο συνοδός κυριών χαρακτηρίζει τον εαυτό του ώς ευγενή και τζέντλεμαν, ενώ υπογραμμίζει ότι η πελάτισσα θα μείνει εγγυημένα ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες του και σίγουρα θα τις αναζητήσει ξανά.

Πέρα από την αμοιβή του, ο James αναγράφει και μια επιθυμητή λίστα δώρων, σε περίπτωση που κάποια κυρία θελήσει να τον ευχαριστήσει περαιτέρω. Η λίστα περιλαμβάνει ρολόγια Tag Heuer, κουστούμια Hugo Boss και παπούτσια Prada, ενώ άλλες πελάτισσες μπορούν να βοηθήσουν κάνοντας δωρέες στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που προτιμά ο James.

Μιλώντας στη Daily Mail, είχε αποκαλύψει ότι ποτέ η δουλειά του δεν αφορά αποκλειστικά το σεξ, καθώς οι γυναίκες έχουν ανάγκη από περισσότερα πράγματα, όπως την παρέα και την κουβέντα.

Όπως εξομολογείται, οι περισσότεροι θα ξαφνιάζονταν από το ηλικιακό φάσμα των πελατισσών του. «Πολλές από τις γυναίκες που βλέπω θα μπορούσαν εύκολα να πάνε σε ένα μπαρ και να επιλέξουν έναν άντρα για μια ερωτική βραδιά», εξήγησε. «Αλλά θέλουν μια διαφορετική εμπειρία. Μερικές φορές είναι  πρόσφατα διαζευγμένες, ή παντρεμένες που δεν έρχονται σε επαφή με τον σύζυγό τους, ενώ μου έχει τύχει και γυναίκα που δεν είχε προηγουμένη ερωτική εμπειρία».

Στο βιβλίο που έχει γράψει, εξομολογείται ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν συγκεκριμένες φαντασιώσεις, απλώς αναζητούν την απόλαυση, καθώς έχουν συνηθίσει απλώς να ικανοποιούν τις φαντασιώσεις των συντρόφων τους.

Πηγή: simplyman.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags