Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καμιά γυναίκα ΔΕΝ θέλει αυτές τις 4 στάσεις!»
Life
| 2019-01-15 23:09:00

«Καμιά γυναίκα ΔΕΝ θέλει αυτές τις 4 στάσεις!»

Sportdog Team
«Καμιά γυναίκα ΔΕΝ θέλει αυτές τις 4 στάσεις!»

Πολλοί διαφωνούν μαζί της!

Η Γωγώ Φούντα χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου.

Η χημεία στο σεξ είναι κάτι που είτε το έχεις με έναν άνθρωπο, είτε όχι. Δεδομένου λοιπόν ότι με την κοπέλα σου συνεννοείστε και έχετε βρει τα κουμπιά σας, θεωρώ τουλάχιστον ανεπίτρεπτο να υπάρχουν στιγμές καταπίεσης.

Όχι μη με παρεξηγήσεις, δεν πιστεύω ότι το κάνεις επίτηδες, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες-ειδικά στο σεξ-που μπορεί να της προκαλούν στρες, άγχος και τελικά νεύρα. Για να γίνω πιο σπεσίφικ: Υπάρχουν φίλε μου στάσεις, τις οποίες εσύ μπορεί να προσκυνάς και να λατρεύεις, αλλά εκείνη απεχθάνεται. Προφανώς και ντρέπεται να στο πει, και γι’ αυτό είμαι εγώ εδώ.Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε σένσουαλ καταστάσεις, θυμήσου: Υπάρχουν δυο-τρία πραγματάκια που πρέπει να αποφύγεις.

1. Το doggy (στα τέσσερα για να σου δώσω να καταλάβεις)

Μπορώ να αντιληφθώ γιατί σου αρέσει: Ταυτόχρονη διείσδυση με θέα οπισθίων είναι κάτι σαν δώρο για το αδηφάγο βλέμμα και φυσικά τις απαιτητικές αισθήσεις σου. Ωστόσο, οφείλω να σε προσγειώσω απότομα στη σκληρή πραγματικότητα: Το doggy προκαλεί πόνο-αρκετά συχνά-ενώ καταστρέφει και τα γόνατα! Σε περίπτωση που γλιτώσετε το πρώτο, αλλά το αγκάθι είναι το δεύτερο, προμηθεύσου επιγονατίδες και θα σωθείς. Σεξ είπαμε να κάνουμε, όχι να πάμε για ολική. Προφανώς και είναι απαγορευτικό το οπουδήποτε αλλού εκτός από το κρεβάτι. Μη μας πεθάνεις κιόλας.

2. Η αθάνατη 69 

Τώρα χωρίς πλάκα, όσο ιστορική στάση κι αν είναι, και όσο κι αν την περιβάλλει ένας μύθος, ποτέ μου δεν κατάλαβα το λόγο ύπαρξής της. Και άντε και υπάρχει: Για ποιο λόγο θα πρέπει να την κάνεις; Είναι άβολη, σε αποσυντονίζει και τελικά καταλήγεις με λουμπάγκο. Να ξέρεις ότι καμία γυναίκα δεν την απολαμβάνει. Και να δείχνει ότι το κάνει, σίγουρα σε δουλεύει ψιλό γαζί. Άσε με σε παρακαλώ που θα πρέπει να έχω φάτσα φόρα τις ποδάρες σου. Άμα είσαι μάγκας κάντο στα όρθια.

3. Το reverse cowgirl (αυτό που η γυναίκα είναι από πάνω αλλά σου έχει γυρισμένη πλάτη)

Η συγκεκριμένη στάση προϋποθέτει φυσική κατάσταση αθλήτριας και μάλλον κατανάλωση δυναμωτικών μπας και βγει το 5λεπτο. Όχι μόνο είναι άβολη, είναι επίσης ανούσια και δεν επιτυγχάνεται κανένας απολύτως στόχος. Εκείνη από ένα σημείο και μετά αρχίζει και κλατάρει κι εσύ φοβάσαι ανά πάσα ώρα και στιγμή ότι θα σπάσεις το εργαλείο. Είναι ζωή αυτή;

4. Το spooning (στάση κουτάλι)

Για κάποιο λόγο, έχει επικρατήσει η άποψη ότι κάτι παθαίνουμε με τη στάση αυτή. Είναι που είμαστε σε εμβρυακή στάση; Είναι που υποτίθεται μας αγκαλιάζεις από πίσω και νιώθουμε παράλληλα και… στοργή; Ε λοιπόν ό,τι κι αν έχεις ακούσει είναι ψέμα. Δεν υπάρχει πιο ενοχλητική και χωρίς λόγο ύπαρξης στάση. Δεν προσφέρει απόλαυση, είναι κουραστική και σου έρχεται και μία νύστα κατά τη διάρκεια. Όχι.

Πηγή: ratpack.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags