Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι kinky στάσεις του σεξ που θα λατρέψει! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2019-01-19 23:18:00

Οι kinky στάσεις του σεξ που θα λατρέψει! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οι kinky στάσεις του σεξ που θα λατρέψει! (ΦΩΤΟ)

Είσαι σε mood πειραματισμού και η έννοια του kinky ηχεί τόσο ωραία στ’ αυτιά σου.

Απ’ την άλλη, δεν ξέρεις ακριβώς πώς να ξεφύγεις απ’ τα συνηθισμένα κι αγαπημένα και φοβάσαι πως ό,τι σκεφτείς πιο kinky, θα βγει γελοίο στην πράξη.

Μην αγχώνεσαι! Μετά από αυτό, αν είσαι άντρας, πάμε στοίχημα ότι η σύντροφός σου θα σ΄ευχαριστήσει κι αν είσαι γυναίκα, ο σύντροφός σου θα εκπλαγεί ευχάριστα!

Σε κάθε περίπτωση, αυτές είναι οι kinky στάσεις του σεξ που θα λατρέψει το ταίρι σου!

Ο καλύτερος φίλος του άντρα

Εάν μόλις ξεκίνησες να πειραματίζεσαι με καινούριες στάσεις, ξεκίνα απ’ τα safe: Doggy style. Ο καλύτερος φίλος του άντρα που έχει εξελιχθεί και σε αγαπημένο φίλο της γυναίκας! Η στάση στα τέσσερα δίνει πλήρη ελευθερία στον άντρα ενώ η απεριόριστη θέα τον ανταμείβει ακόμα περισσότερο!

Μαθήματα ισορροπίας

Μπορεί να φαίνεται σαν να κάνεις όντως μαθήματα ισορροπίας, αλλά στην πράξη αυτή η στάση είναι πολύ πιο εύκολη! Η γυναίκα κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, του καναπέ ή της καρέκλας και τοποθετεί τους μηρούς τους γύρω απ’ την λεκάνη του άντρα.

Η συγκεκριμένη στάση είναι ιδανική και για όσους προτιμούν το πρωκτικό σεξ.

WOMEN’S HEALTH

Cowgirl

H στάση cowgirl είναι ό,τι πρέπει για να έχει τον έλεγχο η γυναίκα. Ο άντρας μπορεί να πιάσει τη γυναίκα όπου θέλει, ν’ απολαύσει μια υπέροχη θέα με το πρόσωπο και το στήθος της ενώ η γυναίκα έχει την ελευθερία να κάνει ό,τι κινήσεις θέλει και να καθορίσει εκείνη τον ρυθμό.

WOMEN’S HEALTH

Spider

Η στάση «αράχνη» είναι μια πολύ καλή κι εύκολη επιλογή για κάθε ζευγάρι! Κάθεστε ο ένας απέναντι απ’ τον άλλο και η γυναίκα ανοίγει τα πόδια της «αγκαλιάζοντας» τον άντρα ενώ ο άντρας αφήνει τα πόδια του ν’ απλωθούν πίσω απ’ τη γυναίκα.

WOMEN’S HEALTH

Pinball Wizard

Σ’ αυτή τη στάση φίλε άντρα έχεις την ευκαιρία να δέσεις τα χέρια της συντρόφου σου πίσω στο κρεβάτι. Μπορείς να εξερευνήσεις ολόκληρο το σώμα της έχοντας στο παιχνίδι τα χέρια ή και όχι! Είναι μπροστά σου όλο το κορμί της συντρόφου σου και μπορείς ν’ ασχοληθείς μαζί του μ’ όποιο τρόπο θέλεις!


Πηγή: ipop.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags