Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα τρία πράγματα που ίσως θέλει στο σεξ αλλά ντρέπεται να στο πει
Life
| 2019-01-21 19:58:00

Τα τρία πράγματα που ίσως θέλει στο σεξ αλλά ντρέπεται να στο πει

Sportdog Team
Τα τρία πράγματα που ίσως θέλει στο σεξ αλλά ντρέπεται να στο πει

Οι γυναίκες είναι πολύπλοκα όντα, και ο συνδυασμός κοινωνικών ταμπού και προσωπικών ενδοιασμών για ποικίλους λόγους, συχνά έχουν σαν αποτέλεσμα, πολλές γυναίκες να δυσκολεύονται να ομολογήσουν στον ερωτικό τους σύντροφο, μερικά πράγματα, που πιθανά θα ήθελαν να δοκιμάσουν μαζί σου στο σεξ.

Όμως όταν οι γυναίκες μπορούν να μιλήσουν με ειλικρίνεια για τις ερωτικές τους φαντασιώσεις, όπως συμβαίνει συχνά με την ασφάλεια της ανώνυμης συμμετοχής τους σε μια μελέτη ή ένα ερωτηματολόγιο, τότε αποκαλύπτουν τι πραγματικά θα ήθελαν να δοκιμάσουν στο σεξ.

Φυσικά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, και καλό είναι πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε και της κάνεις... έκπληξη να το έχεις συζητήσει μαζί της, αλλά βάσει πολλαπλών σχετικών μελετών και γκάλοπ, τρεις είναι οι φαντασιώσεις που φιγουράρουν πάντα στις λίστες με τις top γυναικείες ερωτικές επιθυμίες.

1. Role playing
Το παιχνίδι ρόλων στο κρεβάτι, φαίνεται να αποτελεί την πιο δημοφιλή και κοινή φαντασίωση για πολλές γυναίκες. Συζήτησε μαζί της, πως θα ήθελε να σε δει και μπες στο παιχνίδι.


2. Ανταλλαγή συντρόφων.
Μπορεί να σε σοκάρει η σκέψη πως η σύντροφός σου θέλει να συνευρεθεί με κάποιον άλλο πέρα από εσένα, αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια. Το swinging διαρκώς κερδίζει έδαφος μεταξύ πολλών ζευγαριών. Φυσικά απαιτεί τη συναίνεση και των δυο συντρόφων, οπότε αν εσύ έχεις ενδοιασμούς μην το ρίξεις καν στο τραπέζι ως ιδέα.


3. Domination sex
Ναι είναι γεγονός πως πολλές γυναίκες σε θέλουν... αφέντη στο κρεβάτι. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι σημείωσαν τέτοια επιτυχία στο γυναικείο φύλο. Το domination sex, περιλαμβάνει και την επιθυμία πολλών γυναικών για πιο... άγριο σεξ (του στυλ πέτα με στα βράχια ), αλλά και το πάθος τους για μυστήριο και σασπένς στο κρεβάτι, όπως δέσιμο ματιών και χειροπέδες.

Πηγή: mag.sigmalive.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags