Facebook Pixel Χάσαμε τα αυγά και την… Πασχάλη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-21 13:13:00

Χάσαμε τα αυγά και την… Πασχάλη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Χάσαμε τα αυγά και την… Πασχάλη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σόφη Πασχάλη είναι αναμφίβολα η αγαπημένη μας γυμνάστρια. Δεν χορταίνουμε να την βλέπουμε να μας διδάσκει γιόγκα και άλλες ασκήσεις για να φτιάξουμε ένα καλλίγραμμο σώμα σαν το δικό της.

Έχει βρεθεί για μεγάλο διάστημα στα πρωινά προγράμματα και έχει παραδώσει μαθήματα γυμναστικής αφήνοντας άφωνο τον ανδρικό πληθυσμό με το ευλύγιστο-καυτό κορμί της.

Μάλιστα, γράφτηκε πρόσφατα ότι μπορεί να συνεχίσει να μας γυμνάζει από την πρωινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης, μια και οι κακές γλώσσες λένε ότι «έφαγε» τη συνάδελφό της, Χριστίνα Πάζιου.

Μόλις εχθές αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι έχει περάσει δύσκολα χρόνια καθώς έπασχε από νευρική βουλιμία και μετά από ανορεξία.

«Στα δεκαεπτά μου είχα πάθει ορμονικό θυρεοειδή. Έπινα νερό και έπαιρνα κιλό. Ήταν περίεργη περίοδος που ευτυχώς πέρασε σχετικά γρήγορα. Έχω εμμονή με τα κιλά μου, δυο με τρεις φορές την ημέρα ζυγίζομαι, οπότε με το ένα κιλό επιπλέον που θα πάρω, αλλάζει η διάθεσή μου επειδή έχω περάσει από νευρική βουλιμία και νευρική ανορεξία.

Η κρίση ήταν πριν από τέσσερα χρόνια. Αρχικά είχα πάθει νευρική βουλιμία, δηλαδή έτρωγα φαγητό και ήθελα να το αποβάλω με κάθε τρόπο. Πήρα χάπια διουρητικά και έκανα πολλές ώρες γυμναστική. Από το πολύ φαγητό ένιωθα τύψεις και μετά μου γύρισε σε νευρική ανορεξία. Μπορεί όλη μέρα να ήμουν με ένα κριτσίνι»,
είπε μέσα σε άλλα.

Μικρή ήταν καλή μαθήτρια, των γαλλικών και του πιάνου, προέρχεται από πλούσια οικογένεια, είχε σχέση με τον Αλέξανδρο Παρθένη, αλλά αυτά νομίζω δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Σημασία έχει να την απολαύσουμε στα παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες.

Καλό θέαμα και, φυσικά, καλή γυμναστική…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags