Facebook Pixel Sportdog.gr | Μόλις έμαθα τον λόγο που οι γυναίκες φωνάζουν στο σεξ!
Life
| 2019-03-15 17:23:00

Μόλις έμαθα τον λόγο που οι γυναίκες φωνάζουν στο σεξ!

Sportdog Team
Μόλις έμαθα τον λόγο που οι γυναίκες φωνάζουν στο σεξ!

Για αυτόν τον λόγο φωνάζουν οι γυναίκες στο σεξ!

Έχεις αναρωτηθεί γιατί οι γυναίκες φωνάζουν στο σεξ; Ακόμα και οι κραυγές που βγάζουν και οι άνδρες έχουν κάποιο λόγο. Αρκετοί σεξολόγοι εξηγούν πως ακόμα και τα πρότυπα που προωθεί το Hollywood ευθύνονται για τις έντονες φωνές που βγάζουν κάποιες γυναίκες. αφού

Μάλιστα, οι ειδικοί λένε ότι οι ηθοποιοί που εμφανίζονται να φωνάζουν από ευχαρίστηση ωθούν πολλές γυναίκες να μιμούνται τη συμπεριφορά αυτή. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος!

Οι ειδικοί λένε ότι οι γυναίκες φωνάζουν στο σεξ όχι λόγω ασυγκράτητης ηδονής, αλλά κυρίως για να διεγείρουν και να ευχαριστήσουν τον ερωτικό τους σύντροφο. Πιο συγκεκριμένα ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Leeds ζήτησαν από 71 γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 48 χρονών, να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια με ερωτήσεις που σχετίζονταν με την συμπεριφορά τους στο κρεβάτι.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι μία στις επτά γυναίκες, παραδέχθηκε πως φωνάζουν την ώρα του σεξ, για να επιταχύνουν τη διέγερση του συντρόφου τους. Ενώ το 90% ανέφερε πως φωνάζουν την ώρα του σεξ για να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους και να του τονώσουν την αυτοπεποίθηση του!

Όμως, οι απόψεις των ειδικών διίστανται για το κατά πόσο αυτό που κάνουν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα! Γιατί από τη μία δεν καταλαβαίνουν οι σύντροφοι τι είναι αυτό που τους αρέσει πραγματικά.

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι κάποιες γυναίκες παραδέχτηκαν πως αρχίζουν να φωνάζουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής επειδή έχουν αρχίσει να βαριούνται, να κουράζονται ή να νιώθουν άβολα!

Πηγή: neolaia.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags