15/04/19 - 21:12

Αυτή η γυναίκα έκανε σεξ κάθε μέρα επί ένα χρόνο - Να τι ανακάλυψε (ΦΩΤΟ)

Μπήκε στη δοκιμασία να κάνει σεξ 365 φορές σε ένα χρόνο!

Sportdog Team
Αυτή η γυναίκα έκανε σεξ κάθε μέρα επί ένα χρόνο - Να τι ανακάλυψε (ΦΩΤΟ)
2.905views 0shares

Η Αμερικανίδα συγγραφέας Brittany Gibbons, που έγραψε το βιβλίο Fat Girl Walking, αντιμετώπιζε προβλήματα αυτοπεποίθησης με τα κιλά της από τότε που απέκτησε το τρίτο της παιδί, γράφει ο Independent.

Όπως εξηγεί η ίδια: “Έσβηνα πάντα τα φώτα κατά τη διάρκεια του σεξ και προσπαθούσα να κρύψω το στομάχι μου και το στήθος μου με φαρδιά πουκάμισα. Περίμενα πότε θα φύγει ο άντρας μου απ’το δωμάτιο για να πάω κρυφά από το ντουζ στη ντουλάπα για να ντυθώ.”

1

Έτσι αποφάσισε να μπει στη δοκιμασία να κάνει σεξ 365 φορές σε ένα χρόνο με σκοπό να είναι αναγκασμένη να βλέπει το σώμα της καθημερινά. Άν και ήταν δύσκολα στην αρχή, μετά συνήθισε και όπως λέει στην Huffington Post:

“Κάποια στιγμή σταμάτησε να είναι υποχρέωση και έγινε εκείνη η στιγμή της ημέρας που ήμουν πιο ήρεμη με τον εαυτό μου. Η στιγμή που μπορούσα να έχω μια κανονική συζήτηση με το σύζυγο μου χωρίς να αισθάνομαι ότι βλέπει τηλεόραση ή απασχολείται με κάτι άλλο.”

Αυτό που έμαθε η Gibbons από την όλη διαδικασία είναι ότι το κλειδί για μια καλύτερη σχέση, τόσο με το σώμα της όσο και με τη σεξουαλικότητά της, είναι η επικοινωνία. Πριν από το πείραμα, όποτε συζητούσε με τον άντρα της για τις ανασφάλειες της είχε σαν αποτέλεσμα να της κάνει κομπλιμέντα που δεν άλλαζαν όμως τη σκέψη της. Βρήκε όμως πως να το καταφέρει αυτό μέσω του σεξ:

“Έπρεπε να του εξηγήσω ότι το να με βλέπει αυτός κούκλα είναι μεν τέλειο, αλλά δεν έχει καμία αξία μέχρι να το δω κι εγώ.

Κάναμε πολλές συζητήσεις μέχρι να τον κάνω να καταλάβει ότι δεν φταίει αυτός που δεν βρίσκω τον εαυτό μου σέξυ, δεν ήθελα να νομίζει ότι του επιτίθεμαι γιατί αυτό με έκανε να αισθάνομαι χειρότερα. Ήθελα να απολαμβάνω κι εγώ το σεξ εξ’ίσου και το κλειδί για να το πετύχω αυτό ήταν να έχω αυτοπεποίθηση και να αισθάνομαι πανέμορφη. Ήταν ένα ταξίδι που αφορούσε εμένα κι όχι αυτόν, αν και βοήθησε βέβαια.”

2

 

Μαζί με την αυτοπεποίθηση ήρθε και η συνειδητοποίηση του πόσο σημαντικό είναι να λες στο σύντροφό σου τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις:

“Μου αξίζει να έχω καλή ερωτική ζωή, όπως αξίζει και σε αυτόν και αντί να περιμένω να το καταλάβει μόνος του, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι άδικο για τους άντρες, έπρεπε να βρω τη φωνή μου και να τη χρησιμοποιήσω.”

Πηγή: lifo.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ