Facebook Pixel Sportdog.gr | Εφιάλτης για παίκτρια του Power of Love: Διέρρευσαν ακατάλληλες φωτογραφίες της!
Life
| 2019-04-20 21:24:00

Εφιάλτης για παίκτρια του Power of Love: Διέρρευσαν ακατάλληλες φωτογραφίες της!

Sportdog Team
Εφιάλτης για παίκτρια του Power of Love: Διέρρευσαν ακατάλληλες φωτογραφίες της!

Γυμνές φωτογραφίες αλλά και βίντεο με ερωτικές της συνευρέσεις!

Εφιάλτη ζει τις τελευταίες 24ωρες παίκτρια του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ Power of Love. Διέρρευσαν στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες αλλά και βίντεο μικρής διάρκειας με ερωτικές της συνευρέσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr, τα ξημερώματα του Σαββάτου, πριν από λίγες ώρες δηλαδή, δημιουργήθηκε ένας νέος λογαριασμός στο Instagram με το όνομα της εν λόγου παίκτριας έχοντας μέσα 2 βίντεο μικρής διάρκειας στα οποία εκείνη φαινόταν γυμνή σε πολύ προσωπικές της στιγμές αλλά και 3 φωτογραφίες που δεν φορούσε ίχνος ρούχων!

Αμέσως το απαγορευμένο αυτό υλικό έφτασε στα χέρια της μέσα από κοινούς γνωστούς και η ίδια σοκαρισμένη, όπως μου αποκάλυψε η έγκυρη πηγή μου, απευθύνθηκε στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος! Η ανταπόκριση ήταν άμεση και ο ψεύτικος αυτός λογαριασμός μαζί με το καυτό περιεχομένου του κατέβηκε από το instagram σε λιγότερο από δυο ώρες!

Ευτυχώς για την κοπέλα, η οποία είναι μια πολύ αγαπητή και περιζήτητη παρουσία στο σπίτι της αγάπης κι έχει μεγάλο ποσοστό ακολούθων στα social media της, το account αυτό δημοσιεύτηκε πολύ αργά το βράδυ και δεν έγινε αντιληπτό από πολλά μάτια!

Σύμφωνα, επίσης, με πολύ κοντινό της άτομο, η ίδια παραδέχτηκε πως το υλικό αυτό θα μπορούσε να το έχει μόνο ένα άτομο στην κατοχή του! Ένας πρώην της, με τον οποίο όμως διατηρούσε σχέση πριν από πάρα μα πάρα πολύ καιρό και δεν είχαν καμία απολύτως επαφή εδώ και χρόνια!

Όπως κι αν έχει, όλα καλά! Το απαγορευμένο υλικό διεγράφη και... η ζωή συνεχίζεται!

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags