Facebook Pixel Sportdog.gr | Ερευνα βρήκε τι μπορεί να απογειώσει μια γυναίκα στο σεξ - Διάβασε και... δεν θα χάσεις!
Life
| 2019-05-19 18:56:00

Ερευνα βρήκε τι μπορεί να απογειώσει μια γυναίκα στο σεξ - Διάβασε και... δεν θα χάσεις!

Sportdog Team
Ερευνα βρήκε τι μπορεί να απογειώσει μια γυναίκα στο σεξ - Διάβασε και... δεν θα χάσεις!

Αρκεί ένα συγκεκριμένο κομπλιμέντο!

Η επικοινωνία, το χιούμορ και η αυτοπεποίθηση αποτελούν ίσως τα πιο απαραίτητα στοιχεία στο ζήτημα του φλερτ. 

Τα κομπλιμέντα σε μια γυναίκα πρέπει να γίνουν με έναν τρόπο που θα την κάνουν να νιώθει όμορφα και οκεία απέναντί σου, ώστε η μεταξύ σας «χημεία» να γίνεται όσο περνάει η ώρα όλο και πιο έντoνη.

Οσον αφορά το σεξ, ερευνητές βρήκαν τι μπορεί να απογειώσει μια γυναίκα στην σεξουαλική πράξη και ποιο είναι το μοναδικό κομπλιμέντο που μπορεί να κάνει καλύτερη τη σεξουαλική της ζωή.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, όταν μια γυναίκα γνωρίζει ότι ο σύντροφός της του αρέσει το σώμα της, αυτό οδηγεί σε πιο καυτό και απολαυστικό σεξ.

Για να απολαύσει μια γυναίκα το σεξ πρέπει να αισθάνεται ποθητή και αρεστή και να νιώθει καλά με το σώμα της.   

Οπως τονίζουν οι σεξολόγοι, πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια με το σώμα τους και ντρέπονται κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. 

Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσο περισσότερο μία γυναίκα ένιωθε ότι ο σύντροφός της εκτιμά το σώμα της, τόσο πιο ικανοποιητικό ήταν το σεξ και για τους δύο. Επίσης η ερωτική ικανοποίηση αυξανόταν ανάλογα με την αυτοπεποίθηση της κάθε γυναίκας.

 

Η έρευνα δείχνει πως υπάρχει άμεση σχέση της εικόνας του σώματος με τη σεξουαλική ικανοποίηση.

Οι γυναίκες που αισθάνονται όμορφα για το σώμα τους έχουν συχνότερη σεξουαλική δραστηριότητα, είναι πιθανότερο να δοκιμάσουν νέες σεξουαλικές εμπειρίες και βιώνουν μεγαλύτερη ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Οι άντρες θέλουν τις γυναίκες να παραδίδονται ολοκληρωτικά στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν είναι αγχωμένες για το σώμα τους.

Το να σκέφτεσαι συνεχώς πώς φαίνεσαι κατά τη διάρκεια του σεξ καταστρέφει τις πιθανότητες να φτάσεις σε οργασμό, τονίζουν οι σεξολόγοι.

Πηγή: balla.com.cy

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags