Facebook Pixel Sportdog.gr | 5 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσουν ΌΛΑ τα ζευγάρια στο σεξ!
Life
| 2019-05-20 18:06:00

5 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσουν ΌΛΑ τα ζευγάρια στο σεξ!

Sportdog Team
5 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσουν ΌΛΑ τα ζευγάρια στο σεξ!

Με αυτούς τους τρόπους θα κάνεις το σεξ λίγο πιο ενδιαφέρον!

Το σεξ σε μία σχέση, και ιδιαίτερα σε μία μακροχρόνια σχέση, μπορεί να μείνει στάσιμο και να μην αναπτύσσεται. Να κάνετε συνέχεια τα ίδια πράγματα και να μην έχετε τόση διάθεση για να γίνει η πράξη αυτή.

Αλλά, θα πρέπει να βρείτε τρόπους να το κάνετε ενδιαφέρον και να βρείτε τι θέλει ο σύντροφός σας. Γι αυτό δες μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις και πάλι ενδιαφέρον το σεξ στη σχέση σου!

1. Γίνε εγωίστρια

Τις περισσότερες φορές θέλεις να ικανοποιήσεις τον σύντροφό σου και δε σκέφτεσαι καθόλου εσένα. Αφήνεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου αρκετά πίσω. Πράγμα το οποίο δεν το χρειάζεσαι. Βάλε για μία φορά τις ανάγκες σου πάνω από όλα!

2. Παίξτε με τη δύναμη στο σεξ

Κάποιος από τους δύο σας έχει το πάνω χέρι κατά τη σεξουαλική επαφή. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να το αλλάξεις αυτό!

3. Βάλε τις αισθήσεις σου στο παιχνίδι

Μπορείς να βρεις διάφορους τρόπους για να βάλεις μέσα στη σεξουαλική σου ζωή και τις υπόλοιπες αισθήσεις σου και τις δικές του. Αρκεί να έχεις φαντασία!

4. Άσε το σεξ να εξελιχθεί

Μη βάζεις στεγανά και διάφορα άλλα στο σεξ. Άσε να εξελιχθεί μαζί με τη σχέση σου. Έτσι και δε θα το βαρεθείς ποτέ, αλλά και θα είσαι πιο άνετη στο να δοκιμάσεις πράγματα!

5. Μην το παίζεις ειδικός

Άσε και τον άλλο να πάρει πρωτοβουλίες και δες πώς θα πάει. Κάποιες φορές, όταν το παίζεις ειδικός ο άλλος δεν μπορεί να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Του βάζεις ένα επιπλέον άγχος το οποίο δε χρειάζεται στο κρεβάτι!

Πηγή: neolaia.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags