Facebook Pixel "Πρωινό μου" με την κυρία Λιάγκα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-22 13:42:00

"Πρωινό μου" με την κυρία Λιάγκα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

"Πρωινό μου" με την κυρία Λιάγκα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

"Πρωινό μου" και το Σαββατοκύριακο, αλλά χωρίς Γιώργο Λίαγκα! Ο sportdog σας παρουσιάζει τη Φαίη Σκορδά, μία από τις πιο καυτές παρουσίες της ελληνικής TV.

Η Φαίη γεννήθηκε στο Κιλκίς και κατάγεται από τις Σέρρες. Είναι κόρη του ακτινολόγου Δημήτριου Σκορδά και ανιψιά του πρώην υπουργού Γιώργου Φλωρίδη. Σπούδασε θεατρολόγος και κριτικός της τέχνης στη Μπολόνια της Ιταλίας και πήρε μεταπτυχιακό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Κατά τις σπουδές της στην Ιταλία εργάστηκε ερασιτεχνικά στο χώρο της μόδας, λαμβάνοντας μέρος σε φωτογραφήσεις για καλλυντικά, επιδείξεις μόδας κλπ. Η επιστροφή της στην Ελλάδα έγινε άρον-άρον, λόγω του θανάτου του παππού της, που αγαπούσε πολύ. Όμως, δεν της κόστισε…

Αρχικά, δούλεψε στην Δημοτική Τηλεόραση της Θεσσαλονίκης ως θεατρολόγος, ενώ παράλληλα ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης. Ύστερα, ανέλαβε για ένα χρόνο την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Καλημέρα» στο Μακεδονία TV, όπου ήταν και το έναυσμα για να μετακομίσει στην Αθήνα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, που ήταν τότε η διευθύντρια του ψυχαγωγικού προγράμματος του Alter, εντυπωσιάστηκε μαζί της και της πρότεινε να κάνει εκπομπή στο κανάλι της. Το Σεπτέμβριο του 2006 ξεκίνησε να παρουσιάζει το «Πολύ μπλα μπλα» και τέσσερα χρόνια αργότερα την βρίσκουμε στο Mega και το «Πρωινό μου», έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της…

Μπορεί για εμάς το 2010 να ήταν εφιαλτικός χρόνος, αλλά για τη Φαίη όλα πήγαν δεξιά. Στις 20 Ιουνίου 2010 παντρεύτηκε τον γνωστό παρουσιαστή, Γιώργο Λιάγκα στο «Island Club» στην Βάρκιζα και λίγους μήνες μετά μάθαμε πως είναι και έγκυος, ενώ η εκπομπή της στο Μega σκίζει!

Πώς να μην σκίζει δηλαδή, όταν έρχονται στην εκπομπή άνθρωποι όπως ο Στράτος Τζώρτζογλου και δηλώνουν ότι έχουν πάει με τέσσερις γυναίκες ταυτοχρόνως! Η Φαίη έπαθε σοκ, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει τι ακριβώς της έλεγε ο ηθοποιός, ενώ ο Λιάγκας τον αποθέωνε… (σχετικό βίντεο).

«Είμαι λίγο ανασφαλής. Θέλω ο άλλος να μου δείχνει συνεχώς ότι ενδιαφέρεται. Θέλω να με αγαπούν και να ασχολούνται μαζί μου. Μάλλον έχω μάθει έτσι. Με έχουν κακομάθει. Δεν θέλω στην πορεία να αλλάξει ο άλλος», έχει δηλώσει η Φαίη.

Η Φαίη είναι πολύ καλή μαγείρισσα (εξάλλου και ο Λιάγκας φαίνεται καλοαναθρεμμένος) και ειδικεύεται στις ιταλικές σπεσιαλιτέ. Είναι καλή οδηγός και μάλιστα καταφέρνει να οδηγεί ακόμη και με 12ποντες γόβες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας της έχει απαγορεύσει να κάνει γυμνή φωτογράφιση...

Ο Τζώρτζογλου αφήνει άφωνη τη Φαίη:

Φωτογράφιση:

Η Φαίη τραγουδάει:

Τα "ατυχήματα" της Φαίης:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags