Facebook Pixel Sportdog.gr | Ελευθερία Ελευθερίου: Με μικροσκοπικό μπικίνι και χωρίς ρετούς σε παραλία της Μυκόνου! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2019-06-12 18:44:00

Ελευθερία Ελευθερίου: Με μικροσκοπικό μπικίνι και χωρίς ρετούς σε παραλία της Μυκόνου! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ελευθερία Ελευθερίου: Με μικροσκοπικό μπικίνι και χωρίς ρετούς σε παραλία της Μυκόνου! (ΦΩΤΟ)

Άναψε... φωτιές η τραγουδίστρια!

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μια από τις πιο hot παρουσίες της εγχώριας showbiz και με κάθε της εμφάνιση το αποδεικνύει. Η Κύπρια τραγουδίστρια διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, με όσους την γνωρίζουν προσωπικά να λένε πώς είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους followers της στιγμές από τη ζωή της. Οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και κολακευτικά σχόλια, με τις πιο… hot αναρτήσεις της να ανεβάζουν στα ύψη τη θερμοκρασία στο διαδίκτυο.

 

Πρόσφατα, η Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισε να κάνει μια απόδραση εκτός Αττικής, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της. Έτσι, έφτιαξε την βαλίτσα της και αναχώρησε για Μύκονο, κάνοντας έτσι το πρώτο της καλοκαιρινό ταξίδι για φέτος.

Η όμορφη pop performer, κατά τη διάρκεια της παραμονή της στο νησί των ανέμων, πέρασε τις περισσότερες ώρες στην παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, φορώντας μόνο το μαγιό της. Όπως ήταν φυσικό, η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη, αφού με το καλλίγραμμο κορμί της κατάφερε να μαγνητίσει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου διαθέτει αξιοζήλευτες αναλογίες στη θέα των οποίων ο ανδρικός πληθυσμός παραληρεί και όχι άδικα. Έτσι, όταν βρέθηκε στο beach restaurant Kuzina Mykonos προκάλεσε αναστάτωση στους λουόμενους, οι οποίοι δεν πήραν τα μάτια τους από πάνω της.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags