Facebook Pixel Sportdog.gr | Προσοχή! Έρευνα δείχνει τι προδίδει την απιστία κατά τη διάρκεια του σεξ
Life
| 2019-08-20 23:40:00

Προσοχή! Έρευνα δείχνει τι προδίδει την απιστία κατά τη διάρκεια του σεξ

Sportdog Team
Προσοχή! Έρευνα δείχνει τι προδίδει την απιστία κατά τη διάρκεια του σεξ

Όλα στη φόρα...

Μία νέα έρευνα έρχεται και «ρίχνει φως» στο χαρακτηριστικό εκείνο που προδίδει τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άντρες που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιστήμονες Ryan M. Ellsworth από το πανεπιστήμιο του Μιζούρι και Drew H. Bailey από το πανεπιστήμιο Carnegie Mellon, ανέλυσαν τα δεδομένα μιας έρευνας  στις σεξουαλικές συνήθειες νεαρών ανθρώπων και -μεταξύ άλλων- διαπίστωσαν ότι όσο πιο συχνά προσποιείται μια γυναίκα τον οργασμό, τόσο πιθανότερο είναι να έχει απατήσει τον σύντροφό της.

Στην έρευνα συμμετείχαν 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές, οι οποίοι απάντησαν εάν ικανοποιημένοι με την ερωτική τους ζωή.

Από τις απαντήσεις τους διαπίστωσαν αρχικά πως οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό πιο συχνά σε σύγκριση με τους άνδρες, με τα ποσοστά να αγγίζουν το 18% και 5% αντίστοιχα. 

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι μια στις έξι γυναίκες που ερωτήθηκε παραδέχτηκε πως είχε απατήσει τον σύντροφό της.

Διασταυρώνοντας τις γυναίκες που προσποιούνταν τακτικά οργασμό με εκείνες που είχαν απατήσει τον σύντροφό τους τουλάχιστον μία φορά, διαπίστωσαν ότι αυτές οι δύο συμπεριφορές της γυναίκας στο σεξ, αρκετές φορές συνδυάζονται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags