Facebook Pixel Με τις καμπύλες της Όλγας! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-23 13:29:00

Με τις καμπύλες της Όλγας! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με τις καμπύλες της Όλγας! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμογελαστή, ευγενέστατη και με μεγάλη... καρδιά. Ο sportdog σας παρουσιάζει την Όλγα Λαφαζάνη, σύζυγο του μπασκετμπολίστα Νίκου Οικονόμου.

Η Όλγα γεννήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Από μικρή ηλικία κατάλαβε πως ήθελε να γίνει δημοσιογράφος και έβαλε τα δυνατά της για να πραγματοποιήσει τον στόχο της.

Το 2010 πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, ενώ στο δεύτερο χρόνο αποφάσισε να πάει σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας. Προτού ολοκληρώσει τις σπουδές της την είχαν προσλάβει στο TV Magic, όπου και έκανε την εκπομπή «Red Passion».

Από τότε υπήρξαν περίοδοι που δεν δούλευε αλλά και άλλες που δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τώρα, βρίσκεται στο Alter και την βλέπουμε στο πάνελ της μεσημεριανής εκπομπής «Πολύ μπλα μπλα»!

Στην προσωπική της ζωή είναι με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Οικονόμου και μάλιστα πρόσφατα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Κηφισιάς. Οι δυο τους είναι τέσσερα χρόνια μαζί και περιμένουν με αγωνία και το παιδάκι τους. Η όμορφη δημοσιογράφος βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει κοριτσάκι.

«Ο Νίκος μου έχει μάθει τι σημαίνει να βρίσκεσαι σε μια αληθινή και ουσιαστική σχέση», έχει δηλώσει η Όλγα, ενώ έχει αποκαλύψει στο περιοδικό «Hello» ότι: «Μου έκανε πρόταση γάμου από την πρώτη εβδομάδα που γνωριστήκαμε».

Όταν ήταν μαθήτρια λυκείου και έκανε τρεις ώρες μπαλέτο τη μέρα. Όμως, δεν συνέχισε την ενασχόλησή της αυτή. Δηλώνει λάτρης της σοκολάτας και εκεί αποδίδει της καμπύλες της. Παρόλα αυτά δηλώνει ότι πιστεύει στο κορμί της και ότι της αρέσει να τη θαυμάζουν.

 

Φωτογράφιση στο NITRO:

Σούπερ μπούστο:

Όταν ήταν στο Magic:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags