Facebook Pixel Sportdog.gr | Βραζιλιάνικη τριπλέτα με αποδόσεις «φωτιά» και ομάδες που καίγονται!
Life
| 2019-10-09 19:32:00

Βραζιλιάνικη τριπλέτα με αποδόσεις «φωτιά» και ομάδες που καίγονται!

Sportdog Team
Βραζιλιάνικη τριπλέτα με αποδόσεις «φωτιά» και ομάδες που καίγονται!

Τρεις αναμετρήσεις έχουν την τιμητική τους σήμερα από τη Βραζιλία που βρίσκεται αναγκαστικά στο προσκήνιο λόγω της μειωμένης δράσης στο κουπόνι της Τετάρτης.

[01:15] CSA – Ιντερνασιονάλ

Οι γηπεδούχοι στην προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν την Αβάι στην αναμέτρηση με φόντο τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι παίκτες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και κατάφεραν να πάρουν το 3ο συνεχόμενο τρίποντο μπροστά στο κοινό τους. Η Ιντερνασιονάλ πήρε ισοπαλία στο γήπεδο της Κρουζέιρο, δεχόμενη το 1-1 από εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 63ο λεπτό.

Εκτίμηση: Over 1,5 (1.55)

[02:30] Φορταλέζα – Τσαπεκοένσε

Η Φορταλέζα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Τσάπε και ψάχνει μία νίκη για να ανέβει στη βαθμολογία και να πιάσει τη δωδεκάδα για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Έχει κάποιες απουσίες που μπορούν να χαρακτηριστούν σοβαρές αλλά φαίνεται πως έχει βρει λύσεις για αντικατάσταση. Η Τσαπεκοένσε είναι πολύ κακή φέτος και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 15 βαθμούς σε 23 αγώνες. Και σήμερα σε μία δυνατή έδρα, δύσκολα θα κάνει τη διαφορά.

Εκτίμηση: 1 (1.70)

[03:30] Κρουζέιρο – Φλουμινένσε

Η Κρουζέιρο έρχεται από ένα πάρα πολύ κακό σερί με επτά παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε αρκετά παιχνίδια που κατάφερε να πάρει την ισοπαλία ήταν πολύ τυχερή. Τα κακά αποτελέσματα έχουν προκαλέσει τις διαμαρτυρίες του κόσμου που τους αποδοκιμάζει συνεχώς. Η Φλουμινένσε δίνει τη δική της μάχη για να μπει στη δωδεκάδα και σήμερα έχει μία πολύ καλή ευκαιρία να πάρει το τρίποντο σε μία έδρα που δεν θα βοηθήσει τους γηπεδούχους.

Εκτίμηση: X2 (1.90)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags