Facebook Pixel Η νέα… ανακάλυψη του Ράιαν! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-10-01 00:29:00

Η νέα… ανακάλυψη του Ράιαν! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα… ανακάλυψη του Ράιαν! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άσος του μπέιζμπολ, Ράιαν Μπράουν, έχει την φήμη του «γυναικά» και δεν χάνει ευκαιρία να την επιβεβαιώνει. Δείτε το νέο του αμόρε, που ακούει στο όνομα Λαρίσα Φρέιζερ και είναι κάτι… παραπάνω από όμορφη!

Το νεαρό μοντέλο είναι η πιο πρόσφατη κατάκτηση του 27χρονου «πίτσερ» των Μιλγουόκι Μπρούερς, καθώς σύμφωνα με τα… ρεπορτάζ των αμερικανικών κουτσομπολίστικων περιοδικών, εθεάθησαν μαζί σε αρκετές νυχτερινές βόλτες το τελευταίο διάστημα. Η Λαρίσα γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά, ωστόσο σε νεαρή ηλικία για… καλή της τύχης μετακόμισε οικογενειακώς στην Γιούτα.

Από εκεί ουσιαστικά άρχισε και η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, καθώς μόλις στον πρώτο της έτος στο πανεπιστήμιο, «εντοπίστηκε» από το γραφείο και σε χρόνο… ρεκόρ υπέγραψε το 2008 συμβόλαιο με την εταιρία «Elite Models». Από τότε μέχρι και σήμερα έχει γυρίσει όλο τον κόσμο κάνοντας επιδείξεις μόδας και φωτογραφήσεις για… γκλαμουράτα περιοδικά, ενώ θεωρείται ένα από τα καλύτερα μοντέλα παγκοσμίως.

Ασχολείται τρία χρόνια επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ωστόσο ποτέ δεν ξεχνάει τις σπουδές της που πρέπει να ολοκληρώσει κάποια στιγμή, αλλά και την απλή ζωή, καθώς όπως έχει δηλώσει, λατρεύει να μαγειρεύει.

Τυχερέ Ράιν, βρήκες κοπέλα για σπίτι!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags