Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο καλύτερος οδηγός για σεξ σε δημόσιο χώρο - Ιδέες για μέρη που δεν είχες φανταστεί
Life
| 2019-10-28 18:00:00

Ο καλύτερος οδηγός για σεξ σε δημόσιο χώρο - Ιδέες για μέρη που δεν είχες φανταστεί

Sportdog Team
Ο καλύτερος οδηγός για σεξ σε δημόσιο χώρο - Ιδέες για μέρη που δεν είχες φανταστεί

Μήπως να το ξανασκεφτείς;

Μπορείτε να δείτε με ειλικρίνεια τον σύντροφό σας στα μάτια και να πείτε ότι δεν έχετε ποτέ σκεφτεί να κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο; Εσείς όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, πιθανότατα έχετε δει μια ταινία στην οποία υπάρχει σεξ σε δημόσιο χώρο. 

Έτσι λοιπόν εάν θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε σεξ σε δημόσιο χώρο, συνεχίστε την ανάγνωση. 

Στο μπαλκόνι. Εάν είστε αρχάριοι στο δημόσιο σεξ, το μπαλκόνι του σπιτιού σας είναι μια καλή αρχή, γιατί θα νιώθετε πιο άνετα. Είναι συναρπαστικό να γνωρίζετε ότι κάποιος μπορεί να σας εντοπίσει, αλλά το πλεονέκτημα που έχετε είναι πως βρίσκεστε σε ιδιωτικό χώρο και δεδομένου ότι είναι ιδιοκτησία σας, δεν ανησυχείτε για την παραβίαση του νόμου. Μπορείτε επίσης, εάν έχετε έπιπλα βεράντας, να τα χρησιμοποιήσετε για να ξαπλώσετε και να απολαύσετε τη σεξουαλική επαφή. 

Στο αυτοκίνητο. Το σεξ στο αμάξι είναι ένας ιδιωτικός-αλλά-δημόσιος χώρος στον οποίο έχετε περισσότερο έλεγχο. Για πιο ρομαντισμό μπορείτε να κάνετε σεξ κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος ή κάτω το φως του φεγγαριού σε έναν ήσυχο δρόμο.

Στο πάρκο. Ποιος δεν αγαπά τη φύση; Εάν θέλετε να κάνετε σεξ σε ένα πάρκο, βρείτε ένα μέρος που να μην περνάει κόσμος και να είναι ελαφρώς δασώδες, ώστε να έχετε καλό καμουφλάζ. Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε άνετα ρούχα ώστε να βγαίνουν αλλά και να μπαίνουν εύκολα. 

Στην παραλία. Μια άλλη νεανική φαντασίωση έρχεται στη ζωή, αλλά με λίγες προειδοποιήσεις: Επισκεφθείτε ένα ήσυχο μέρος στην παραλίας τη νύχτα για να αποφύγετε τους ανθρώπους. Τοποθετήστε τις κουβέρτες κάτω προσεκτικά, ώστε να μην είστε σε επαφή με την άμμο και δοκιμάστε θέσεις στις οποίες δεν γίνεστε αντιληπτοί, περίπτωση που περάσει κάποιος.

Στο μπάνιο. Αν βρίσκεστε σε ξενοδοχείο ή εστιατόριο και δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να φτάσετε σπίτι, αναζητήστε το μπάνιο. Μπορείτε να πάτε κρυφά στην τουαλέτα και να κλειδώσετε την πόρτα. Ενώ έχετε κάποια ιδιωτικότητα πίσω από μια κλειδωμένη πόρτα, υπάρχει ένα στοιχείο που κάνει όλη την διαδικασία πολύ ερωτική. 

Πηγή: jenny.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags