Facebook Pixel Sportdog.gr | Φαντασιώσεις την ώρα του σeξ: Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες για γυναίκες και άνδρες;
Life
| 2019-11-17 18:26:00

Φαντασιώσεις την ώρα του σeξ: Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες για γυναίκες και άνδρες;

Sportdog Team
Φαντασιώσεις την ώρα του σeξ: Ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες για γυναίκες και άνδρες;

Κάποιες δεν θα σας αρέσουν καθόλου!
 

Οι μισές γυναίκες φαντασιώνονται να κάνουν σeξ με έναν άλλο άνδρα, ενώ κάνουν έρωτα με τον σύντροφό τους, σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει έρευνα από βρετανική εταιρεία σeξουαλικών βοηθημάτων και άλλων αξεσουάρ.

Μάλιστα, οι φαντασιώσεις στο σeξ αυτό είναι κάτι που το κάνουν περισσότερο οι γυναίκες από τους άνδρες, αφού το 46% των γυναικών σκέφτονται άλλους άντρες όταν κάνουν σeξ με τον σύντροφό τους, σε σύγκριση με το αντίστοιχο 42% των αντρών.

"Υπερωρίες" στην δουλειά...

Για τις περισσότερες γυναίκες αυτές οι φαντασιώσεις την ώρα του σeξ, αφορούν έναν στενό φίλο ή συνάδελφο στη δουλειά και, όταν τους συμβαίνει αυτό, είναι πιο πιθανό να κάνουν τελικά σeξ και με εκείνον τον άνδρα σε σύγκριση με τους άντρες που έχουν παρόμοιες φαντασιώσεις όταν κάνουν σeξ με τις συντρόφους τους.

Συγκεκριμένα, ακριβώς κάτω από το ένα τρίτο των γυναικών (30%) και το 25% των ανδρών παραδέχονται ότι έχουν κάνει σeξ τελικά με το άτομο το οποίο φαντασιώνονταν από το φιλικό τους περιβάλλον.

Επίσης, το 26% των γυναικών και το 22% των ανδρών έχουν επίσης κάνει σeξ με ένα άτομο από το εργασιακό τους περιβάλλον, το οποίο φαντασιώνονταν όταν έκαναν σeξ με τον/την σύντροφό τους.

Η έρευνα από την εταιρεία LoveHoney έγινε επάνω σε δείγμα 1.300 ατόμων και εκτός από αυτά, έδειξε επίσης ότι μία στις πέντε γυναίκες έχουν σeξουαλικές φαντασιώσεις με “πρωταγωνιστή” το αφεντικό τους στην δουλειά. Και 8% των γυναικών, παραδέχεται ότι τελικά έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά σeξ με το αφεντικό του.

Στους δύο, τρίτος... χωρεί

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το 70% των γυναικών και το 63% των ανδρών φαντασιώνονται το πώς θα ήταν το σeξ με ένα άλλο άτομο, πριν πάνε για ύπνο. Και αν και όταν αυτό συμβαίνει (αν δηλαδή όντως κάνουν σeξ απλά με κάποιο άλλο άτομο) η νέα αυτή εμπειρία ανταποκρίνεται στις... προσδοκίες τους στο 62% των γυναικών. Αυτό σημαίνει ότι ένα 38% των γυναικών που κάνει σeξ με ένα άλλο άτομο... απογοητεύεται από την εμπειρία και το μετανιώνει.

Οι άνδρες είναι λίγο πιο εύκολο να... περάσουν καλά με μια καινούργια σeξουαλική σύντροφο την πρώτη φορά, με το 68% λέει ότι “ικανοποιήθηκαν οι προσδοκίες του” και μόνο το 32% να λέει ότι απογοητεύτηκε.

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε...

Τέλος, πολλές γυναίκες αλλά και άντρες, συνηθίζουν να φαντασιώνονται προηγούμενους/ες συντρόφους τους όταν κάνουν σeξ με τον/την νυν σύντροφό τους. Συγκεκριμένα, 6 στους 10 άνδρες και οι γυναίκες παραδέχτηκαν ότι το έχουν κάνει μερικές φορές και το 15% των ανδρών και το 14% των γυναικών λένε ότι το κάνουν συχνά.

Και ένα τρίτο των γυναικών εξακολουθεί να έχει σeξουαλικές φαντασιώσεις για τον πρώτο του έρωtα ή το πρώτο άτομο με το οποίο έκαναν σeξ στην ζωή τους.

Όλες αυτές οι φαντασιώσεις αντιμετωπίζονται ως “αθώες” και “ακίνδυνες” για το 60% των γυναικών και το 66% των ανδρών, αλλά την ίδια στιγμή περισσότερο από το 30% και των δύο φύλων λέει ότι αν το κάνει αυτό ο/σύντροφός τους, θα αισθάνονταν σαν να τους απατούσε!...

Πηγή: pronews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags