Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι μεγάλοι «μύθοι» για το σεξ που πολλοί πιστεύουμε αλλά… (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2019-11-21 22:25:00

Οι μεγάλοι «μύθοι» για το σεξ που πολλοί πιστεύουμε αλλά… (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Οι μεγάλοι «μύθοι» για το σεξ που πολλοί πιστεύουμε αλλά… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μην ακούτε όσα πιστεύετε για το μέγεθος...

Όλοι έχουμε ακούσει για την υποτιθέμενη αναλογία του μεγέθους της παλάμης στον άντρα με τον μέγεθος… άλλων άκρων. Ή ότι οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα. Και σίγουρα έχετε ακούσει και για τον ρόλο που δήθεν παίζει η στάση κατά την σεξουαλική επαφή με το φύλο του παιδιού που θα γεννηθεί αν η γυναίκα συλλάβει εκείνη τη στιγμή.
 
Αυτοί και άλλοι πολλοί μύθοι γύρω από το σεξ εξακολουθούν να… ζουν και να μας μπερδεύουν. Πολλοί άνθρωποι τους πιστεύουν, αλλά ήρθε η ώρα να τους αφήσουμε στην άκρη μια και καλή.
 
Ο δρ Aaron Carroll, καθηγητής Παιδιατρικής και β’ Πρύτανης στο τμήμα έρευνας της ιατρικής σχολής της Ιντιάνα στις ΗΠΑ, ξεκαθαρίζει σε ένα απλό και περιεκτικό βίντεο, όλες αυτές τις λάθος αντιλήψεις που έχουν ορισμένοι άνθρωποι για το σεξ.
 
Μερικές από αυτές τις λάθος αντιλήψεις είναι οι εξής:
 
-Το μόριο του άντρα είναι κατά μέσο όρο 17 εκατοστά μήκος (σε στύση). Στην πραγματικότητα είναι περίπου 13 εκατοστά.
 
-Το προφυλακτικό κάνει τον άντρα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην σεξουαλική επαφή. Λάθος: Έρευνες δείχνουν ότι οι άντρες ηλικίας 18-30 ετών «αντέχουν» 6,5 λεπτά και οι άντρες άνω των 51 ετών 4,3 λεπτά.
 
-Όσο περισσότερες ημέρες έχει να εκσπερματίσει ένας άντρας, τόσο μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος απελευθερώνει όταν τελικά το κάνει. Στην πραγματικότητα η όποια διαφορά είναι αμελητέα.
 
-Το σεξ είναι καλή γυμναστική. Λάθος: Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι αρκετά… δραστήριοι κατά την σεξουαλική επαφή, ώστε να χάσουν πολλές θερμίδες.
 
-Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα. Αν πιστεύετε ότι είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να σκέφτεται το σεξ 57.000 φορές την ημέρα, τότε η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια! Έρευνες έχουν δείξει ότι πάνω από το 40% των αντρών σκέφτεται το σεξ μερικές μόνο φορές τον μήνα ή την εβδομάδα, ενώ το 4% το σκέφτεται λιγότερο από μια φορά τον μήνα.
 
Δείτε αυτές και άλλες 15 παρόμοιες λανθασμένες αντιλήψεις στο παρακάτω βίντεο:
 
 
 

Πηγή: onmed.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags