Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρωτήσαμε 5 γυναίκες να μας απαντήσουν ποια στάση προτιμούν στο σεξ και το έκαναν
Life
| 2019-11-22 17:40:00

Ρωτήσαμε 5 γυναίκες να μας απαντήσουν ποια στάση προτιμούν στο σεξ και το έκαναν

Sportdog Team
Ρωτήσαμε 5 γυναίκες να μας απαντήσουν ποια στάση προτιμούν στο σεξ και το έκαναν

Διάβασε, μάθε και προχώρα ανάλογα...

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το σεξ απ’την πλευρά των γυναικών. Άντρες όλου του κόσμου, για εσάς δουλεύουμε κατά βάθος. Για να μην λέτε δηλαδή ότι δεν σας προειδοποιήσαμε κιόλας. Αναλάβαμε αυτό το δύσκολο έργο (υπερβολική εγώ;) να ρωτήσουμε 5 γυναίκες ηλικίας 22-30, να μας απαντήσουν με το χέρι στην καρδιά και χωρίς καμία ντροπή για το ποια είναι η αγαπημένη τους στάση.

1. Μαρία: Προτιμώ το doggy style γιατί δίνει μεγαλύτερη απόλαυση, τελειώνω ΠΑΝΤΑ και με φτιάχνει πολύ το ότι ο άλλος έχει τον απόλυτο έλεγχο. Εκεί που πεθαίνω όμως, είναι όταν με κρατάει απ’τα μαλλιά!

2. Σωτηρία: Μ’αρέσει να είμαι όρθια γυρισμένη προς τον τοίχο και ο άλλος πίσω. Πρώτον γιατί έχει την κυριότητα και το πάνω χέρι ο άντρας καθώς είσαι «εγκλωβισμένη» και δεύτερον γιατί η διείσδυση νομίζω ότι είναι καλύτερη επειδή ουσιαστικά εσύ κρατάς κόντρα οπότε «μπαίνει» όσο περισσότερο γίνεται!

3. Χριστίνα: Την 69. Ξέρω ότι πολλές γυναίκες αντιπαθούν και αποφεύγουν αυτή την στάση, για να μην πω πως δεν την δοκιμάζουν καν λόγω προκατάληψης, όμως εγώ διαφωνώ κάθετα. Μου αρέσει γιατί αποτελεί μια ιδανική προθέρμανση πριν το κυρίως πιάτο αλλά συγχρόνως και την χαρά του ότι δίνεις παίρνεις, χωρίς να φοβάσαι μην σε «ξεχάσει». Αν με καταλαβαίνεις, που με καταλαβαίνεις!

4. Κατερίνα: Το doggy style είναι αγαπημένη στάση σχεδόν όλων των αντρών αλλά κακά τα ψέμματα είναι και πολλών γυναικών. Είναι και η δική μου προφανώς γιατί αυτή η στάση έχει κάτι το πιο «άγριο». Μη κοιτάς που φτιάχνουμε μισή ώρα το μαλλί πριν βρεθούμε μαζί του, στην ουσία ζούμε γι’αυτή την στιγμή που θα το χαλάσει τραβώντας το.

5. Χρύσα: Η λεγόμενη «ας καθήσουμε». Μοιάζει με το κλασικό όπου η γυναίκα είναι από πάνω αλλά όταν κάθεστε πχ. σε έναν καναπέ κι εσύ ανεβαίνεις πάνω του, πέρα απ’το ότι είναι πιο βολικά για εσένα να κινηθείς, έχεις και το συν πώς τα πρόσωπα σας είναι κοντά και έτσι δεν χρειάζεται να σκύψεις να τον φιλήσεις κι εκείνος να ψάχνει πίσω από τα μαλλιά σου. Σε όλες έχει συμβει αυτό.

Πηγή: thatslife.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags