Facebook Pixel Sportdog.gr | Εκανε σεξ για πρώτη φορά στα 37 της -Και περιγράφει πώς ένιωσε
Life
| 2019-12-14 17:21:00

Εκανε σεξ για πρώτη φορά στα 37 της -Και περιγράφει πώς ένιωσε

Sportdog Team
 Εκανε σεξ για πρώτη φορά στα 37 της -Και περιγράφει πώς ένιωσε

Τέτοια εποχή πέρυσι, η Λίμπι έκανε τον απολογισμό της για τη χρονιά που τελείωνε, μετανιώνοντας για κάτι.

Στα 37 της, παρέμενε παρθένα. Υποσχέθηκε όμως στον εαυτό της ότι το 2019 θα ήταν η χρονιά που θα έκανε για πρώτη φορά σεξ.

Η Λίμπι (αυτό δεν είναι το πραγματικό της όνομα) ήταν μια από τις γυναίκες άνω των 30 που είχαν μιλήσει στον Guardian πριν από λίγους μήνες για το γεγονός ότι είναι παρθένες. Η Καναδή είχε αποδώσει το γεγονός στα ελαττώματά της («είμαι κυνική, ισχυρογνώμων, γεματούλα, αν και οι φίλοι μου λένε ότι είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου»), αλλά και στο γεγονός ότι επί 10 χρόνια έδινε μάχη με την κατάθλιψη και το άγχος. «Οταν ήμουν άρρωστη, μετά βίας μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πόσο μάλλον να βγω εκεί έξω για να βρω πιθανούς συντρόφους», είχε δηλώσει.

Στις αρχές του καλοκαιριού, η Λίμπι άλλαξε τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε, με σημαντικά αποτελέσματα, μπήκε σε μια εφαρμογή για γνωριμίες και αισιοδοξούσε για το μέλλον. Τον Σεπτέμβριο όμως είχε τις… μαύρες της, γιατί τα 38α γενέθλιά της άρχιζαν να πλησιάζουν. Δεν ήταν κάποια προθεσμία που είχε βάλει στον εαυτό της για να κάνει σεξ, αλλά αισθανόταν ότι ήταν κάτι σημαντικό. Τελικά, η «λύση» ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε.
Η τηλεφωνική πρόταση για σεξ

Αργά μια νύχτα, η Λίμπι μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν άνδρα που είχε γνωρίσει διαδικτυακά, αλλά αμφότεροι είχαν καταλήξει ότι δεν ήταν «συμβατοί» για σχέση. Ετσι, έγιναν καλοί φίλοι, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον σε αυτό τον δύσκολο κόσμο των γνωριμιών και των ραντεβού.

«Με ρώτησε, πιο ντόμπρα από κάθε άλλη φορά, για το πώς αισθανόμουν για την “αποστολή” μου. Και προσφέρθηκε. Ημουν έκπληκτη», περιγράφει η Λίμπι στον Guardian. Για να χαλαρώσει, προτού κάνει σεξ για πρώτη φορά, ακολούθησαν μεγάλες συζητήσεις περί προσδοκιών και πρακτικών ζητημάτων. «Αυτός ήταν ο κανόνας μας. Επρεπε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς», εξήγησε η Λίμπι. Δεν είπε σε κανέναν ότι επρόκειτο να κάνει σεξ. Ούτε στους δύο καλύτερους φίλους της που για πολύ καιρό ήταν οι μόνοι που γνώριζαν ότι είναι παρθένα. «Απλά ήθελα να είναι κάτι δικό μου», λέει.
High-five μετά το σεξ

Την ημέρα που θα έκανε για πρώτη φορά σεξ, το άγχος της ήταν τεράστιο, λέει. Τελικά όμως είναι φανταστικά, παραδέχεται. «Ηταν υπέροχο να πανηγυρίζουμε μετά. Κάναμε high-five. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να χαμογελάμε», περιγράφει ενώ τον ίδιο ενθουσιασμό είχε και όταν το ανακοίνωσε στους φίλους της την επόμενη ημέρα. Τελικά, έκανε σεξ λίγο προτού γίνει 38 ετών.

Το βασικό συναίσθημά της ήταν η ανακούφιση. «Ημουν απίστευτα ανακουφισμένη που δεν θα έπρεπε να πω ποτέ ξανά σε κανέναν ότι είμαι παρθένα. Ηταν ένα βάρος που κουβαλούσα. Πραγματικά ένιωθα πιο ελαφριά», αναφέρει, για το πώς ένιωσε μετά την πρώτη σεξουαλική επαφή της. Και αυτή η εμπειρία, συμπληρώνει, την έφερε πιο κοντά με τον φίλο της. «Ηταν ένα πραγματικά απίστευτο δώρο».

Τώρα λέει, έχει πολλά ακόμη να μάθει για τη σεξουαλική ζωή. «Να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και εμπειρία», αλλά νιώθει καλά με αυτή την πρόκληση.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags