Facebook Pixel Διαιτησία... υψηλού επιπέδου! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-10-06 00:31:00

Διαιτησία... υψηλού επιπέδου! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διαιτησία... υψηλού επιπέδου! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αν βαρεθήκατε τις ελληνικές διαιτησίες και τα πολλά λάθη τους, σας προτείνουμε να αρχίσετε να βλέπετε βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα τα ματς όπου... άρχοντας του αγώνα είναι η Άνα Πάολα ντε Ολιβέιρα. Μετά τον αποκλεισμό για την αποκαλυπτική φωτογράφηση της, επέστρεψε!

Αν δεν θυμάστε ή δεν γνωρίζετε την ιστορία της Άνας, σας την παρουσιάζουμε...

Η Πάουλα είναι Βραζιλιάνα και από το 2007 είχε γίνει διαιτητής σε αγώνες ποδοσφαίρου και μάλιστα ήταν εξαιρετική και για αυτό σφύριζε συνέχεια ματς πρώτης κατηγορίας! Οι ποδοσφαιριστές την αντιμετώπιζαν με σεβασμό και τα λάθη της πάντα υπήρχε μία δικαιολογία, σε αντίθεση με αυτά των ανδρών συναδέλφων της. Ωστόσο, έκανε μία... λάθος κίνηση (σ.σ. Για ορισμένους, όχι για όλους και όχι για εμάς) και δέχθηκε να φωτογραφηθεί για το Playboy της πατρίδας της!

Tα λεφτά ήταν πολλά και η επιθυμία της να γίνει διάσημο μοντέλο... απροσπέλαστη. Έτσι λοιπόν, η Πάολα έκανε τη γυμνή φωτογράφιση, έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων του περιοδικού στη χώρα και... έχασε τη δουλειά της. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πήρε τη σφυρίχτρα και το όμορφο θέαμα λιγόστεψε στους αγωνιστικούς χώρους της Βραζιλίας. Επειδή όμως ο χρόνος όλα τα κάνει μακρινά, εκείνη η φωτογράφηση πέρασε στα αρχεία και από φέτος η Πάολα -33 χρονών πλέον- θα σφυρίζει και πάλι.

Πρόκειται φυσικά για μία είδηση που αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στα γήπεδα. Μακάρι να είχαμε και στην Ελλάδα τέτοιες διαιτησίες...


 

 

 

 


Ana Paula de Oliveira arbitre de charme

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags