Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό είναι βοήθεια! Μοντέλο στήριξε την Αυστραλία με γυμνές φωτογραφίες - Μπαίνατε, να τις... δείτε;
Life
| 2020-01-20 21:56:00

Αυτό είναι βοήθεια! Μοντέλο στήριξε την Αυστραλία με γυμνές φωτογραφίες - Μπαίνατε, να τις... δείτε;

Sportdog Team
Αυτό είναι βοήθεια! Μοντέλο στήριξε την Αυστραλία με γυμνές φωτογραφίες - Μπαίνατε, να τις... δείτε;

Το κορίτσι ξέρει τι κάνει.

Μία κινησή που θα συζητηθεί έκανε η Κάιλεν Γουόρντ.

Το 20χρονο μοντέλο του Instagram απέδειξε στην πράξη πως υπάρχουν πολλοί ήρωες που δεν φορούν κάπα, κατορθώνοντας να συγκεντρώσει πάνω από $700.000 (€620.000) για τους ανθρώπους που γνώρισαν το καταστροφικό πρόσωπο των πυρκαγιών. Ο τρόπος με τον οποίο το έκανε; Στέλνοντας γυμνές φωτογραφίες της σε κάθε χρήστη που θα δώριζε τουλάχιστον $10 σε οργανώσεις που η ίδια επέλεξε.

Η Γουόρντ πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την έναρξη της "προσφοράς" της μέσω Twitter, ενημερώνοντας τους 338.000 -τότε- followers της. Αρκούσε κάποιος να της στείλει σε DM την απόδειξη της κατάθεσης που έκανε σε οργανισμούς και σε αντάλλαγμα θα λάμβανε γυμνές φωτογραφίες της. Φυσικά, η πρότασή της έγινε viral, με περισσότερα από 90.000 retweets και 215.000 likes. Η ίδια μάλιστα άλλαξε το όνομα του προφίλ της στο αρκετά πιο εμπορικό και άκρως κατατοπιστικό The Nude Philanthropist.

Σημειωτέον ότι η ΓΟυόρντ έκανε ήδη καριέρα στα social media ως sex worker, πουλώντας υλικό της. Η καταστροφική συγκυρία στην Αυστραλία όμως την ευαισθητοποίησε προς την εν λόγω φιλανθρωπική ενέργεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags