Facebook Pixel Πασίγνωστο μοντέλο στα χέρια της αστυνομίας
Life
| 2010-12-21 16:29:00

Πασίγνωστο μοντέλο στα χέρια της αστυνομίας

Πασίγνωστο μοντέλο στα χέρια της αστυνομίας

Μία μόλις μέρα, μετά τις αστυνομικές αποκαλύψεις για τα κυκλώματα ναρκωτικών που δρουν μέσα στον «λαμπερό» κόσμο της show biz, και στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και όχι μόνο, ακόμη μία «φανταχτερή» ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας.
 

Πασίγνωστο μοντέλο, το οποίο έχει στεφθεί με τίτλους σε διαγωνισμούς ομορφιάς και είχε ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρουσία σε διάφορες εκπομπές της πρωινής και μεσημεριανής ζώνης στην τηλεόραση, επισκέφθηκε την πόλη του Πύργου για live εμφάνιση σε μαγαζί της περιοχής. Στην επαγγελματική της αυτή κάθοδο στην πρωτεύουσα της Ηλείας, τη συνόδευε και ένας συνεργάτης της, showman, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συμμετείχε στο πρόγραμμα της live αυτής εμφάνισης.

Οι κινήσεις τους, όμως, στην περιοχή κρίθηκαν ύποπτες και τράβηξαν την προσοχή των ανδρών του τμήματος ασφαλείας Πύργου. Έτσι σε έλεγχο που διεξήγαγαν, ανακάλυψαν πως το διάσημο μοντέλο είχε στην κατοχή του ποσότητα χασίς (0,2) γραμμάρια και μία ατζέντα.

Σύμφωνα με πηγές, η ατζέντα «κρύβει» πολλά μυστικά, ενώ περιέχει ονόματα του οικονομικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας. Αυτό που προσπαθεί να εξακριβώσει η αστυνομία είναι αν η συγκεκριμένη ατζέντα αφορά «ροζ» ραντεβού, δεδομένο που αλλάζει κατά πολύ την ουσία της υπόθεσης.

Και οι δύο έχουν συλληφθεί και αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να «επισκεφθούν» τον Εισαγγελέα.

Όπως όλα δείχνουν ο κόσμος «πίσω» από το γυαλί δεν είναι τόσο λαμπερός όσο νομίζουμε, από την στιγμή που η μια αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη. Αν φέρουμε στο μυαλό μας τις χθεσινές αποκαλύψεις σε συνδυασμό με τις σημερινές, μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ότι σε πολλές των περιπτώσεων τα φώτα αντί να φωτίζουν, θολώνουν, δημιουργώντας μια «εικονική πραγματικότητα».

Πηγή: Newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags