Facebook Pixel Σούζα τ’ αλογάκι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-01-27 12:36:00

Σούζα τ’ αλογάκι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Σούζα τ’ αλογάκι! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μια Σταρ Ελλάς από την Αθήνα που εσχάτως υποστηρίζει τη Λάρισα, φιλοξενεί ο sportdog. Κυρίες και κύριοι, η Βάλια Κακούτη, μια …βυσσινί θύελλα!

Η Βάλια γεννήθηκε στην Αθήνα και όταν ήταν μικρή ονειρευόταν να γίνει διάσημη μπαλαρίνα και τηλεπαρουσιάστρια. Το βιογραφικό της είναι πλούσιο, καθώς έχει σπουδάσει αισθητική και μάρκετινγκ, ενώ είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Μπαλέτου.

Την γνωρίσαμε μέσα από την εμφάνισή της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2004, όπου αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς και μάλιστα σε μία ιδιαίτερη χρονιά για την Ελλάδα, αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Σε χρόνο ρεκόρ έγινε ένα από τα αγαπημένα μοντέλα των σχεδιαστών μόδας. Αρχικά, προσπάθησε να κάνει διεθνή καριέρα. Ταξίδεψε στο εξωτερικό και πήρε μέρος σε fashion shows γνωστών οίκων μόδας. Ένα διάστημα έμεινε και στο Παρίσι, με αφορμή και τη σχέση της με τον παρουσιαστή Νίκο Αλιάγα.

Τελικά, επέστρεψε στην Ελλάδα και έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. Με τον Γιώργο Σατσίδη παρουσίασαν την εκπομπή «Backstage». Από τότε δεν έκανε καμία άλλη εμφάνιση στην τηλεόραση. Ασχολήθηκε κυρίως με επιχειρήσεις, ανοίγοντας ένα σαλόνι ομορφιάς στον Κορυδαλλό.

Η Βάλια έχει απασχολήσει αρκετά τα media με τα προσωπικά της. Από τις γνωστές σχέσεις της ήταν με τον Μάνο Πανταζή και τον Νίκο Βουρλιώτη, αλλά και το ειδύλλιο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά. Οι παπαράτσι της έχουν «πιάσει» και με τους Σέρο Μύρτα και Γιάννη Σπαλιάρα.

Βέβαια, τελευταία… ψιθυρίζεται ότι η Βάλια έχει επανασυνδεθεί με τον πρόεδρο της Λάρισας, Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος έχει χωρίσει με την Ντορέτα Παπαδημητρίου!

Ο έρωτας ανάμεσά τους γεννήθηκε το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο, σε κοινές διακοπές που έκαναν με τους Αντώνη Ρέμο και Υβόννη Μπόσνιακ. Έκτοτε ήταν αχώριστοι, αφού το μοντέλο συνόδευε τελευταία τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του. Το ζευγάρι τσακώθηκε, λόγω μίας παρεξήγησης που είχε δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου και έτσι πέρασαν χωριστά τις ημέρες των εορτών.

Όμως, τελικά οι φήμες λένε πως τα ξαναβρήκαν και γρήγορα η σχέση τους επανήλθε στους προηγούμενους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Μάλιστα, η Βάλια δέχτηκε ένα ιδιαίτερα ακριβό δώρο επανασύνδεσης από τον αγαπημένο της, Κώστα Πηλαδάκη. Ένα ολοκαίνουριο Mini Cooper, αξίας περίπου 26.000 ευρώ και μάλιστα στο αγαπημένο της μπεζ χρώμα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags