Facebook Pixel Έλα, Μάρκο, αλλά όχι μόνος σου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-12-07 20:27:00

Έλα, Μάρκο, αλλά όχι μόνος σου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Έλα, Μάρκο, αλλά όχι μόνος σου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις διέρρευσε το σενάριο περί πιθανής απόκτησης του Μάρκο Γιάριτς από τον Ολυμπιακό, ο σκύλος, πάντα μέσα στα πράγματα, σας παρουσιάζει τη σύζυγο του Σέρβου γκαρντ, Αντριάνα Λίμα, και εύχεται το παλικάρι να ξαναβρεί στέγη στην Ελλάδα για να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τα ...μπασκετικά μας βράδια. Όχι φυσικά με τον ίδιο...

Η Βραζιλιάνα Αντριάνα Φρανσέσκα Λίμα παντρεύτηκε με τον Γιάριτς ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου το 2009 και 15 Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου απέκτησε μαζί του ένα κοριτσάκι, τη Βαλεντίνα Λίμα Γιάριτς.

Η Αντριάνα γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου του 1981 στην Μπαϊα της Βραζιλίας και μεγάλωσε σε συντηρητικό, χριστιανικό περιβάλλον, μέχρι που σε ηλικία 15 ετών άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο, καθώς τα φυσικά της προσόντα έφεραν στην πόρτα του σπιτιού της ένα γνωστό βραζιλιάνικο πρακτορείο. Την ίδια χρονιά κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό Ford’s Supermodel of Brazil, στα 17 της ήταν δεύτερη στον αντίστοιχο παγκόσμιο διαγωνισμό της Ford και στα 20 της μετακόμισε στη Νέα Υόρκη υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με την Elite Model.

Από τότε άρχισε και η άνοδός της στις διεθνείς πασαρέλες, με διαδοχικά πρωτοσέλιδα σε περιοδικά μεγάλης κυκλοφορίας (Marie Claire, Vogue κ.α.), ενώ σύντομα καθιερώθηκε ως μοντέλο της εταιρείας εσωρούχων, Victoria’s Secret. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με διάσημους οίκους μόδας (Βαλεντίνο, Αρμάνι, Φέντι κ.α.), έκανε αμέτρητες διαφημίσεις και αρκετά συμβόλαια με μεγάλες διεθνείς εταιρίες (Guess, Maybelline κ.α.), ενώ πέρασε και στο χώρο της υποκριτικής με εμφανίσεις στις σειρές "How I met your mother" και "Ugly Betty", αλλά και σε κινηματογραφικές ταινίες ("The Follow" με τον Μίκι Ρουρκ, "The Hire" με τον Κλάιβ Όουεν).

Η προσωπική της ζωή σπάνια απασχόλησε τον διεθνή κουτσομπολίστικο Τύπο, καθώς το συντηρητικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, τής άφησε το στίγμα του. Όπως ισχυρίζεται η ίδια, το πρώτο της φιλί το έδωσε στα 17 της χρόνια, ενώ σε συνέντευξή της στο περιοδικό "GQ" το 2006, σε ηλικία 25 χρονών, είχε δηλώσει πως παρέμενε μέχρι τότε παρθένα, επειδή θεωρούσε πως το σεξ είναι μια υπόθεση που αφορά μόνο το γάμο! "Οι άνδρες πρέπει να σεβαστούν την απόφασή μου. Αν δεν τη σεβαστούν, τότε για μένα σημαίνει πως δεν με θέλουν", είπε τότε η Αντριάνα, για την οποία, πάντως, στην προ Γιάριτς εποχή, είχε γραφτεί πως είχε σχέσεις με τον διάσημο τραγουδιστή Λένι Κράβιτζ, καθώς και με τον πρίγκιπα Βενσεσλάους του Λιχτενστάιν!

Με τον Γιάριτς άρχισε να βγαίνει τον Νοέμβριο του 2007 και 15 μήνες αργότερα ενώθηκε μαζί του με τα δεσμά του γάμου, σε μια τελετή που έγινε στο Τζάκσον Χολ του Ουαϊόμινγκ.

Απολαύστε τη στα βίντεο και το φωτορεπορτάζ που ακολουθούν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags