Facebook Pixel Επαναληπτική …Καραμπίνη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-02 13:00:00

Επαναληπτική …Καραμπίνη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 Επαναληπτική …Καραμπίνη! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

O sportdog φτάνει μέχρι τη Σουηδία, για λογαριασμό μιας Ελληνίδας που …αναστάτωσε την Ουκρανία, με τη φωτογράφισή της στο Playboy Δεκεμβρίου. Κυρίες και κύριοι, η Τζόρτζια Καραμπίνις ή, αν προτιμάτε, Γεωργία Καραμπίνη.
 

Η Γεωργία ζει και εργάζεται στην Σουηδία -και συγκεκριμένα στο Γκέτεμποργκ- ως μοντέλο, ενώ παλιότερα εξασκούσε το επάγγελμα της νοσοκόμας.

Ο πατέρας της είναι Έλληνας και η μητέρα της Πολωνή, σε μια ανάμειξη μεσογειακής και κεντροευρωπαϊκής ομορφιάς…

Η συμμετοχή της στα καλλιστεία το 2009, όπου ήταν φαβορί για τον τίτλο της «Miss Sweden Universe», της άνοιξε πολλές πόρτες. Αν και κοντούλα (1,63μ.), η εντυπωσιακή μελαχρινή κατάφερε να επιπλεύσει και να κλέψει τις εντυπώσεις στην σόουμπιζ.

Έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις - ντυμένες και γυμνές αλλά πάντα αισθησιακές - για editorial μόδας, διαφημίσεις, ενώ έχει κάνει και βίντεο κλιπ με έναν από τους γνωστότερους καλλιτέχνες του Ντουμπάι. Ωστόσο, η φωτογράφιση στο Playboy την απογείωσε…

Την αρέσουν πολύ τα ταξίδια και λόγω της δουλειάς της ταξιδεύει πολύ συχνά. Έχει έρθει στην Ελλάδα, πατρίδα του πατέρα της, όπου έχει δηλώσει εντυπωσιασμένη από το τοπίο και τις παραλίες. Έχει επισκεφθεί επίσης την πατρίδα της μητέρας της, αλλά και την Ισπανία, το Μεξικό, τη Νέα Ζηλανδία και τη Μάλτα.

Τι ομάδα είναι; «Εθνική Ελλάδας», λέμε εμείς, γιατί τέτοιες γυναίκες μας ενώνουν…

Σε φωτογράφιση:

Σε διαφήμιση:

Η συμμετοχή της στο βίντεο κλιπ:

:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags