Facebook Pixel Δεν την μπλόκαρε για πολύ... (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-03 19:48:00

Δεν την μπλόκαρε για πολύ... (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν την μπλόκαρε για πολύ... (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ωρών στον Παναθηναϊκό, είναι ο "μοιραίος" Ορέστης Καρνέζης. Μοιραίος για το καθοριστικό γκολ που δέχθηκε στο ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και γιατί το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του προκαλεί ...αναστάτωση στον γυναικείο πληθυσμό. Ο sportdog υπενθυμίζει μία από τις όμορφες Ελληνίδες που δεν μπόρεσαν να του αντισταθούν...

Πρόκειται για τη Μαρία Λουίζα Βούρου, μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια. Ο Ορέστης διατηρούσε δεσμό μαζί της πέρυσι τέτοιο καιρό, ωστόσο το ειδύλλιο δεν κράτησε πολύ.

Οι πληροφορίες τότε ανέφεραν πως το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω μίας κοινής παρέας σε νυχτερινό κέντρο και μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκε μαζί σε πάρτι ποδοσφαιριστών. Τότε κανείς από τα δύο μοντέλα (ναι, κι ο Ορέστης την ...έχει την πασαρέλα) δεν είχε επιβεβαιώσει τη σχέση, ωστόσο οι συχνές κοινές εμφανίσεις τους μιλούσαν από μόνες τους.

Τελευταία υπήρξαν φήμες που ανέφεραν πως οι επαφές αυτές πύκνωσαν και πάλι, ωστόσο η "είδηση" δεν έχει επιβεβαιωθεί, καθώς γνωστοί του Ορέστη και της Μαρίας Λουίζας λένε πως είναι "απλώς φίλοι και τίποτα παραπάνω".

Στο παρελθόν η Μαρία Λουίζα είχε σχέση με ακόμα έναν παίκτη του Παναθηναϊκού, τον Αμερικανό Ντρου Νίκολας από την ομάδα μπάσκετ.





Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags