Facebook Pixel «Στράβωσε» η φάση…
Life
| 2011-02-09 21:33:00

«Στράβωσε» η φάση…

«Στράβωσε» η φάση…

Επιχείρηση απόδρασης της Ζέτας Μακρυπούλια με τη βοήθεια του "πεθερού" από το πατρικό σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Κύπρο. Ωστόσο, τα φλας άστραψαν κάνοντας τη νύχτα μέρα στην προσπάθεια των φωτογράφων να αποτυπώσουν τον... μεγάλο έρωτα Μιχάλη και Ζέτας.

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που προσπαθούν να αποφύγουν τις κοινές φωτογραφήσεις. Η ωραία Ζέτα παρουσίασε προσθές το βράδυ μαζί με τον Τάσο Τρύφωνος τα βραβεία "Αντρες της χρονιάς" στην Κύπρο, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τη χαρά της για τη βράβευση του Μιχάλη Χατζηγιάννη λέγοντας πως είναι ο άντρας που την κάνει ευτυχισμένη κάθε βράδυ.

Σύμφωνα με την Espresso, οι γονείς του τραγουδιστή Γιάννης και Ρένα υποδέχτηκαν πολύ θερμά τη Ζέτα. Μάλιστα, επειδή οι φωτογράφοι είχαν κατακλύσει τον χώρο έξω από το σπίτι του τραγουδιστή, χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση απόδρασης. Έτσι, αν και θα αναχωρούσαν όλοι μαζί για την ελδήλωση με ένα αυτοκίνητο, τελικά σε άλλο μπήκαν οι γονείς του ερμηνευτή και σε άλλο η Ζέτα, στη θέση του συνοδηγού, το οποίο μάλιστα βρισκόταν στο γκαραζ. Την ίδια στιγμή ο Μιχάλης Χτζηγιάννης παρακολουθούσε την απόδραση της αγαπημένης του σπό το παράθυρο του σπιτιού του. Στη συνέχεια κατευθύνηθηκε στο τρίτο αυτοκίνητο που τον περίμενε και αναχώρησε και αυτός για την εκδήλωση.

ΠΗΓΗ: www.markostv.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags