Facebook Pixel Υγρή και σέξι η Vanessa Hudgens (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-11 13:27:00

Υγρή και σέξι η Vanessa Hudgens (ΒΙΝΤΕΟ)

Υγρή και σέξι η Vanessa Hudgens (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρεγμένη και μόνο με τα εσώρουχά της φωτογραφήθηκε η ηθοποιός Vanessa Hudgens για το τεύχος Μαρτίου του αμερικανικού περιοδικού Details.

Η 22χρονη μελαχρινή καλλονή δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της καθωσπρέπει κοπέλας και να αναδειχθεί σε μια σέξι γυναίκα που είναι έτοιμη να κατακτήσει το Hollywood.

Η Hudgens μίλησε στο περιοδικό και για τον χωρισμό της με τον επίσης ηθοποιό Zac Efron. «Είμαστε ακόμα φίλοι. Ποιός ξέρει τι θα φέρει το μέλλον» είπε. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας High School Musical και ήταν ζευγάρι για περίπου τέσσερα χρόνια, μέχρι τον χωρισμό τους τον περασμένο Δεκέμβρη.

Τέλος, αποκάλυψε στο περιοδικό ότι κατά τη διάρκειας των γυρισμάτων του σίκουελ της ταινίας «Ταξίδι στο κέντρο της Γης», αυτό που τράβηξε τη μεγαλύτερη προσοχή ήταν το σώμα της.

«Επειδή σε όλη τη διάρκεια της ταινίας τρέχουμε μέσα στο δάσος, με ψέκαζαν συνέχεια με Evian και λάδι στο στήθος για να δείχνω ιδρωμένη. Πολλές φορές προσφερόταν ο Michael Caine για αυτή τη δουλειά. Έχει πολύ πλάκα». Ο Caine είναι ο συμπρωταγωνιστής της στη ταινία.

ΠΗΓΗ: Daily Mail

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags