Facebook Pixel Χάνει σε όλα τα επίπεδα! (ΦΩΤΟ+BINTEO)
Life
| 2010-12-23 17:11:00

Χάνει σε όλα τα επίπεδα! (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Χάνει σε όλα τα επίπεδα! (ΦΩΤΟ+BINTEO)

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει τα μαύρα του χάλια σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, δύο τομείς στους οποίους βγαίνει χαμένος το τελευταίο διάστημα, όμως δεν είναι μόνο αυτοί.

Με την αποχώρηση του Άντε Ρουκάβινα από το «τριφύλλι», δεν πρόκειται να ξαναδούμε ποτέ στην Ελλάδα και τη «Μις Άλεξ».

Πρόκειται για την κυρία Αλεξάντρα Γκρντιτς, στον έρωτα της οποίας έχει πέσει ο 24χρονος Κροάτης κυνηγός.

Η όμορφη Αλεξάντρα ή «Μις Άλεξ» όπως είναι ευρύτερα γνωστή στην πατρίδα της, την Κροατία, είναι ...λίγο μεγαλύτερη από τον Άντε, τον οποίο περνάει 7 χρόνια! Το 2003 κέρδισε τον τίτλο της «Μις Κροατία» στα εθνικά καλλιστεία και εν συνεχεία εκπροσώπησε τη χώρα στον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος», που το 2003 φιλοξενήθηκε από την Κίνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να διακριθεί.

Έκτοτε άνοιξαν γι΄ αυτήν οι πόρτες του μόντελινγκ, ωστόσο η εκρηκτική παρουσία της δεν περιορίστηκε μόνο στην πασαρέλα. Η αλήθεια είναι πως ο «μύθος» της Αλεξάντρα στην Κροατία χτίστηκε μέσω των αμέτρητων αισθησιακών φωτογραφήσεων που έχει κάνει για πολλά περιοδικά, μεταξύ των οποίων και το Playboy.

Οι αναλογίες με τις οποίες ξεκίνησε η όμορφη Αλεξάντρα την καριέρα της, παραμένουν όμοιες μόνο ως προς το ύψος (1,78μ.), καθώς το περίφημο 90-60-90 που τη συνοδεύει τώρα, είναι αποτέλεσμα αισθητικών επεμβάσεων.

Την αναγνωρισιμότητά της στο Internet την οφείλει περισσότερο σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποία δεν έπαιζε κάποιο ρόλο, παρά μόνο είχε ανοικτά τα πόδια της... Μην πάει στο πονηρό ο νους σας. Ο φακός είχε απλώς κινηματογραφήσει την πρώτη της απόπειρα για αποτρίχωση μπικίνι με την μέθοδο "brazilian wax"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags