Facebook Pixel Νοικοκυρά με ...επίγνωση! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-12 13:13:00

Νοικοκυρά με ...επίγνωση! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Νοικοκυρά με ...επίγνωση! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κυριότερος λόγος για να παρακολουθούμε φανατικά το νέο ριάλιτι «Real housewives of Athens» του ΑΝΤ1 είναι αναμφισβήτητα η Χριστίνα Παππά. Ο sportdog σας γυρίζει μερικά χρόνια πίσω και σας θυμίζει αυτόν τον ξανθό άγγελο...

Η Χριστίνα γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Δραματική σχολή της Ευγενίας Χατζίκου και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη Νέα Υόρκη με τη Linda Cressel.

Συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις όπως «Μια Κυριακή στη Νέα Υόρκη», «Ο πρωτάρης και η πρωτέζα», «Ο κουρέας της Ρηγίλλης», «Ο κύριος της κυρίας υπουργού», «Μαίρη Μαίρη», «Ότι πείτε υπουργέ μου» κ.α. Ήταν επίσης μέλος της διεθνούς φήμης Ιταλικής θεατρικής ομάδας «Ζelig».

Εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως «Η αγάπη της γάτας», «Άφρικα», «Λάμψη», «Καλημέρα ζωή», «Τμήμα ηθών», «Οι δρόμοι της πόλης», «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Ζωή πατίνι», «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα» κ.α.

Παρουσίαζε τις καθημερινές εκπομπές «Καυτές παραλίες» στον ΑΝΤ1 και «Μετά μεσημέρι» στην ΕΡΤ3. Τα τελευταία πέντε χρόνια συμμετείχε σε Ιταλικές τηλεοπτικές σειρές «Incantesimo» (ΡΑΙ2), «Tisana Boom Boom» (ΡΑΙ2), και «Sotto Casa» (RAI1).

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Χριστίνα έχει «κάψει» πολλές καρδιές. Ήταν παντρεμένη για 13 χρόνια με τον μπασκετμπολίστα Κλαούντιο Κολτεμπέλα, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο, τον Δημήτρη. Το Δεκέμβριο του 2008 χώρισαν οριστικά, λόγω απόστασης όπως δήλωσαν.

Μετά το διαζύγιο, η Χριστίνα έμεινε αρκετό καιρό μόνη. Όμως, δεν άργησε να βρει τον νέο έρωτα και αυτός από το χώρο του μπάσκετ! Είχε δεσμό για λίγο καιρό με τον Παναγιώτη Λιαδέλη, ο οποίος εκείνη την περίοδο βρισκόταν στα χωρίσματα με την Σαμπρίνα. Ο Τύπος μυρίστηκε το νέο ειδύλλιο με αφορμή τις κοινές τους διακοπές στην Μύκονο.

Ποιος ήταν όμως ο λόγος του χωρισμού τους; «Δεν χωρίσαμε επειδή εκείνος είχε δικαστήρια σχετικά με το διαζύγιό του, είναι βλακείες. Δεν ισχύει τίποτα. Είναι πολύ καλό παιδί ο Παναγιώτης αλλά είναι άλλα τα δικά του «θέλω» και άλλα τα δικά μου. Ο Λιαδέλης είναι ακόμη παιδί στο μυαλό», είχε δηλώσει η Χριστίνα.

Τι όμως την γοητεύει σ’ έναν άνδρα; Η Χριστίνα εξομολογήθηκε πως οι άντρες που είχε σχέσεις ήταν ζηλιάρηδες: «Να μην είναι ζηλιάρης, παθαίνω κρίση με τη ζήλεια και όλο τέτοιοι μου τυχαίνουν. Να είναι τζέντλεμαν, με την παλιά έννοια της λέξης. Να είναι έξυπνος και ωραίος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags