Facebook Pixel Μας πιάνει παΡΑΛΛΗρημα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-13 13:25:00

Μας πιάνει παΡΑΛΛΗρημα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μας πιάνει παΡΑΛΛΗρημα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο καλύτερος λόγος για να δεις MAD TV δεν είναι άλλος από να καμαρώσεις την τολμηρή αλλά… συντηρητική, Νικολέττα Ράλλη, πρώην κοπέλα του Γιάννη Μπουρούση. Ο sportdog σας την παρουσιάζει.

Η Νικολέττα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Απριλίου 1983, μεγάλωσε στο Γκύζη, και η καταγωγή της είναι από τον Πλάτανο Αιγιαλείας. Είναι κορίτσι με… αγγλικά, μπαλέτο και πιάνο, ενώ έχει πάει και στους προσκόπους!

Ήταν καλή μαθήτρια και πέρασε στο πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Γεωλογίας. Το 2005 αποφάσισε να λάβει μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου και κέρδισε τον τίτλο Β’ Μις Ελλάς. Στη συνέχεια, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό «Miss Tourism Queen International», παίρνοντας την πρώτη θέση.

Ένα χρόνο αργότερα δοκίμασε τις δυνατότητές της και στην υποκριτική, συμμετέχοντας στην σειρά του ΑΝΤ1 «Σκετσάκια», η οποία την επόμενη σεζόν συνεχίσθηκε στον ALPHA ως «Σφηνάκια». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού και όπως λέει η ίδια το έκανε ύστερα από αφόρητη πίεση από τους γονείς της.

Το 2009 την βρίσκει στην κωμωδία του ΑΝΤ1 «Ελεύθερος και ωραίος», στην συχνότητα του MAD και του MAD RADIO 106,2. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Νικολέττα αποτέλεσε και την Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2008, όπου μαγνήτισε τα βλέμματα των χιλιάδων θεατών της μεγάλης παρέλασης.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, είχε τα τελευταία τέσσερα χρόνια σχέση με τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Γιάννη Μπουρούση. Φήμες ήθελαν το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί (τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα), καθώς χώρισαν.

Ο άσος των «ερυθρόλευκων» φαίνεται πως έχει βρει έναν νέο έρωτα και μάλιστα τον έχει κάνει να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Πρόκειται για την Χριστίνα Ψωμιάδη, κόρη του ισχυρού άνδρα της ομάδας ποδοσφαίρου της Καβάλας Μάκη Ψωμιάδη.

Σέξι φωτογράφιση ΜΑΧΙΜ:

Φωτογράφιση στο NITRO:

Νικολέτα με εσώρουχα:

Σέξι εμφάνιση:

Shopping με την Νικολέτα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags